[ŽT] „Veržiasi 63-ioji brigada.“ Audra naktį. Ukraina pradėjo tankų puolimą (Video)  ()

Paskelbti naktinio mūšio kadrai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 4 d., Ukrainos žurnalistas Jurijus Butusovas internete paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų naktinio mūšio kadrus.

Vaizdo įraše galima pamatyti, kaip 63-iosios brigados pėstininkai, palaikomi iš karto trijų tankų, puolė priešo pozicijas Dibrovos apylinkėse, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Karo studijų instituto analitikai taip pat patvirtino informaciją apie kovas Dibrovos apylinkėse. Lapkričio 29 ir gruodžio 2 d. užfiksuoti geografiniai vaizdai patvirtino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veržimąsi į Dibrovos sritį.

Tuo pat metu Rusijos karininkai teigia, kad Putino kariuomenė gruodžio 2 ir 3 dienomis šiek tiek pažengė į priekį Ivanivkos srityje ir Serebriankos miškuose. Z-kanalai taip pat rašo, kad Putino armija vykdo puolamuosius mūšius Synkivkos ir Kyslivkos apylinkėse, tačiau per mėnesį trukusias kovas reikšmingos pažangos nepasiekta.

 

Dibrovos apylinkėse Ukrainos ginkluotosios pajėgos susiduria su okupantais iš Rusijos legiono rikiuotės. O Berestivo srityje yra 123-oji „LLR“ motorizuota brigada.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(5)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: