[ŽT] Krymo tiltas laukia naujos audros. „Visų paslapčių neatskleisime“  ()

„Orai padarė savo korekcijas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai per dvi savaites planuoja atitaisyti žalą, kurią neteisėtai pastatytas Krymo tiltas patyrė dėl neseniai Juodojoje jūroje kilusią audrą, nes baiminasi, kad tuo pasinaudos Ukrainos saugumo pajėgos.

Tai per telemaratoną sakė Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinio žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas. „Žinoma, priešas visiškai pagrįstai baiminasi, kad tuo pasinaudos Ukrainos saugumo ir gynybos pajėgos. Visų paslapčių neatskleisime, bet jų vidinis terminas yra per dvi savaites pašalinti šiuos trūkumus. Aišku, kad Ukraina nesėdės rankas sudėjusi“, – pabrėžė jis.

Anot jo, dėl nelaimės Kryme nukentėjo ne tik tiltas, bet ir gynybinės konstrukcijos. „Ne tik tiltas nukentėjo. Sevastopolyje buvo rimtai apgadintos vadinamosios priešo gynybinės struktūros“, - pažymėjo Jusovas.

 

Gamtos stichija pakoregavo priešo Juodojo jūros laivyno planus, pridūrė jis.

„Valstybės agresorės Juodosios jūros laivyno laivai dabar nesijaučia saugūs, todėl kai kurie iš jų dabar yra reide. Tai yra, orai čia padarė savo korekcijas“, - sakė Krašto apsaugos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(1)
(88)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: