[ŽT] „Gruodžio 14 d. Visiška demobilizacija.“ Audra Rusijoje. Ką pažadėjo Putinas (Video)  ()

Mobilizuotųjų artimieji paskelbė manifestą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į Ukrainą kovoti išsiųstų rusų šauktinių artimieji ir draugai pareikalavo, kad Rusijos valdžia grąžintų juos namo. Jie vaizdo įraše įrašė manifestą, kurį perskaitė ir paskelbė „Put domoj“ „Telegram“ kanale, kurį anksčiau atakavo botai ir Kremliaus propagandistai.

Manifeste teigiama, kad mobilizuotųjų artimieji priešinasi neterminuotai mobilizacijai ir reikalauja visiškos demobilizacijos. Jie reikalauja pagarbos Konstitucijai ir žmogaus teisėms. Moterys taip pat paragino kitus rusus netylėti ir kelti reikalavimus Rusijos valdžiai. Moterys dėvėjo baltas skareles – protesto simbolį.

Mūsų yra daug ir bus dar daugiau! Mes už visišką demobilizaciją“, – sakė protestuotojai, reikalaudami išvesti mobilizuotus iš Ukrainos.

 

Mobilizuotųjų artimųjų manifestas paskelbtas V. Putino spaudos konferencijos išvakarėse, ji numatoma gruodžio 14 d., joje jis pažadėjo atsakyti į visus prašymus.

„NETYLĖKITE, nebijokite. Tik mes galime išgelbėti savo vaikinus. Tarkime žodį KARTU! Gruodžio 14 d. Putinas pažadėjo svarstyti KIEKVIENĄ kreipimąsi. Tai negali likti nepastebėta“, – skelbiama manifeste.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(132)
(3)
(129)

Komentarai ()

Susijusios žymos: