„Puola desantas su BMD-4.“ Audra už Dniepro. Daugybė „200“ ir „300“ (Video)  ()

Z-kanaluose įsiliepsnoja „zrada“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų 328-ojo pulko desantininkų puolimas Krynkuose baigėsi keturių kovinių mašinų ir gyvosios jėgos nuostoliais.

Ketvirtadienį, gruodžio 7 d., Rusijos ginkluotųjų pajėgų 328-asis pulkas bandė šturmuoti Ukrainos placdarmą Krynkuose, kairiajame Chersono srities krante. Puolimas įstrigo ir rusai patyrė didelių nuostolių.

Apie tai pranešė Rusijos Z-kanalas „VDV už Sąžiningumą ir Teisingumą“, susijęs su Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupės „Dnepr“ karininkais, praneša Dialog.UA.

Pasak jo, Rusijos ginkluotųjų pajėgų desantininkai bandė prasiveržti į Krynkus iš miško rajono vakarų kryptimi. Ukrainos ginkluotosios pajėgos pastebėjo besiveržiančias pajėgas ir priartėjus jas nugalėjo.

„Gruodžio 7 d. (red. past.) per dar vieną Krynkų gyvenvietės šturmą prie kelio 328-ojo oro desanto pulko 104-os oro desantininkų divizijono desantininkai neteko keturių BMD-4. Taip pat yra „200“ (žuvusių – red.) ir „300“ (sužeistų – red.)“, - pranešė Rusijos kariškiai.

Jie patikslino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudojo tą pačią taktiką, kaip ir prieš tai įveikdami rusų užpuolikus. Tuomet prie Krynkų susitikę su ukrainiečių kariais rusų daliniai buvo ne tik nustumti, bet ir dezertyravo.

 

„05.12.23 328-ojo oro desanto pulko 104-o oro desantininkų divizijono kuopa, puolanti Krynkus iš pietvakarių krypties, pateko į stiprią priešo ugnį, pateko į kontrpuolimą, prarado BMD-4, kažkokį skaičių „200“, „300“ ir tada greitai pasitraukė (čia švelniai tariant) be įsakymų į užnugarį“, - anksčiau sakė Z-kanalas.

Dėl katastrofiškos situacijos Krynkų srityje jis kaltina Rusijos ginkluotųjų pajėgų generolą Teplinskį, kuris vadovauja Chersono krypčiai. Frontaliniai puolimai su nuliniu poveikiu, pažymėjo Rusijos šaltinis, tik sumalė Rusijos kariuomenės pajėgumus šioje kryptyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(5)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: