[ŽT] „Niekšai, žvėrys, p***ai! Jie buvo išvežti į Lefortovą...“ Z-kanaluose audra. Skelbia, kas nutiko Rusijos generolams  ()

Z-karo propagandistas skelbia, kas nutiko rusų generolams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl nesėkmių fronte Rusijos kariuomenės gretose prasidėjo „valymai“. Suimti keli Rusijos generolai.

Apie tai papasakojo Z-karo korespondentas Jurijus Evičius, pagarsėjęs dalyvavimu kankinant karo belaisvius, praneša Dialog.UA.

„Geros žinios iš fronto. Tiesiog vakar. Keletas niekšų, žvėrių, pi***ų, per Dievo neapsižiūrėjimą tapusių generolais, pagaliau buvo suimti už didelius nuostolius. Juos išvežė į Lefortovą“, - rašė Evičius.

Jis nenurodė suimtųjų pavardžių.

Jo teiginys, kad generolai buvo patalpinti į „Lefortovą“ už Rusijos ginkluotųjų pajėgų nuostolius, atrodo labai abejotinas. Faktas tas, kad „mėsos šturmai“ yra pagrindinė Rusijos puolimo taktika. Labiau tikėtina, kad aukšto rango kariškiai neįvykdė Kremliaus iškeltos užduoties ir už tai sumokėjo. 

 

Įspūdinga tai, kad suėmimas įvyko diktatoriaus Vladimiro Putino kandidatūros į prezidento postą iškėlimo fone. Nuolat sklandė gandai, kad jis įsakė kariuomenei tą dieną užimti Ukrainos Avdijivkos miestą. Rusijos ginkluotosios pajėgos metė didžiules pajėgas ir išteklius puolimui šiame fronto ruože, patyrė katastrofiškų nuostolių, tačiau įsakymo įvykdyti nesugebėjo. Greičiausiai tai ir buvo generolų sulaikymo priežastis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(1)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: