Putinas ir jo kaukės. „Įsižeidęs, Nekaltasis, Kašpirovskis, Taksi vairuotojas, Gopnikas...“  ()

„Jis nuosekliai keičia keletą kaukių įvaizdžių.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijoje gyvenantis rašytojas ir apžvalgininkas Igoris Eidmanas savo „Facebook“ paskyroje rašo apie tai, kaip nuosekliai V. Putinas keičia savo kaukių įvaizdžius.

Niekas nesikeičia, Putinas ir šiandien „kreivoje linijoje“ naudoja tas pačias kaukes: Įsižeidęs, Nekaltasis, Kašpirovskis, Taksi vairuotojas, Gopnikas.

Sąmokslo teoretikai kalba apie kažkokius Putino antrininkus: Udmurtas, Banketnij, Govorun ir pan. Visa tai, žinoma, yra nesąmonė. Putinas kalba pats. Tačiau savo pasirodymuose, taip pat ir šiandien (gruodžio 14 d. - red.), jis nuosekliai keičia keletą kaukių įvaizdžių.

1. Įsižeidęs ir paliktas.

Atsibodęs verkšlenimas apie tai, kaip Vakarai jį įžeidė, vedžiojo už nosies, apgaudinėjo ir negerbė.

2. Aš nekaltas!

Bando teisintis, kodėl pradėjo karą. Tai ne aš, „jis atėjo pats“, tai yra, priešai pradėjo pirmi, mes neturėjome kitos išeities. Jei nebūtume bombardavę Kyjivo, Vakarai būtų privertę mus sudaryti tos pačios lyties asmenų santuokas.

3. Kašpirovskis.

Pas mus viskas gerai, ūkis tvarkoje, finansai irgi, (speciali) operacija vyksta pagal planą, visi atsipalaidavę, niekam neskauda, ​​nebaisu. Putinas bando dirbti kaip Kašpirovskis, įtikindamas rusus, kuriems atliekamos lobotomijos be anestezijos, kad jiems neskauda.

 

4. Taksistas.

Nerišlus, kvailo ir neraštingo taksisto, bandančio padaryti įspūdį keleiviams, plepėjimas: „už istoriją“ ir „už politiką“. Leninas austrų-vengrų nurodymu sukūrė Ukrainą, dėl kurios mes jį ir paguldėme į mauzoliejų. Tada naciai CŽA biologinėje laboratorijoje sukūrė kovinį Zelenskį ir panašiai.

5. Gopnikas.

Nuo įžeisto verkšlenimo ir pasiteisinimų jis pereina prie bandymų pulti, būti grubus ir šantažuoti. Dėde, duok rublį, kitaip spjausiu į veidą, sergu sifiliu. Jis bando įbauginti Vakarus ir visą pasaulį branduoliniu karu.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(2)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: