„Nusigyvenęs desantas“ šturmavo Krynkus. Kas iš to gavosi (Video)  ()

„Žinote, dabar į Rusijos oro desantines pajėgas renkamas labai įdomus „elitas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paimtas į nelaisvę rusų desantininkas kalbėjo apie savo padalinio pralaimėjimą Krynkuose, kur žuvo beveik visi  jo kuopos kariai.

Į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nelaisvę patekęs rusas sakė, kad visas Rusijos armijos 83-osios oro puolimo brigados padalinys žuvo per Rusijos kariškių bandymą veržtis į priekį Krynkuose (Chersono srities kairiajame krante).

Tardymo metu belaisvis (Aleksandras Sergejevičius Nikitinas, gimęs 1979 m. iš Nachodkos) sakė, kad buvo 5 kartus teistas už vagystes ir plėšimus, tačiau nusprendė pasirašyti sutartį su RF ginkluotosiomis pajėgomis ir išvyko tarnauti į 83-iąją oro desanto brigadą.

Per puolimą Krynkuose iš visos kuopos jis vienintelis sugebėjo išgyventi – žuvo 12 jo kolegų.

Tardymo vaizdo įrašo fragmentą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

Internete pastebima, kad Rusijos kariuomenė išgyvena sunkius laikus. Per 2 karo metus Ukrainoje dauguma jų žuvo ir dabar RF ginkluotosios pajėgos yra priverstos į elitą, oro desanto pajėgų gretas, imti kalinius.

 

Nusigyveno desantas. „Elitas“ prieš kelias dienas bandė šturmuoti Krynkus, šis vienintelis iš visos kompanijos išgyveno. Žinote, dabar į Rusijos oro desantines pajėgas renkamas labai įdomus „elitas“, na tiesiog ...“, – rašo jie internete.

Priminsime, kad 238-ojo oro desantininkų pulko įsibrovėliai gruodžio 11 d., bandydami iš Krynkų išstumti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, patyrė didelių gyvos jėgos ir technikos nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(224)
(5)
(219)

Komentarai ()

Susijusios žymos: