Tai realu. Ukraina gali nugalėti Rusiją. Estijos žvalgyba skelbia, ką reikia daryti  ()

Estijos žvalgyba įvardijo sąlygas Rusijos įsibrovėlių pralaimėjimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gali nugalėti šalį agresorę Rusiją per 3 metus ar greičiau, jei įvyks tam tikri pokyčiai. Visų pirma būtina didinti karinę gamybą NATO ir ES ir įvesti Maskvai netoleruotiną išsekimo karą. Tada atnaujinta Ukrainos ginkluotųjų pajėgų aprūpinimo strategija lems įsibrovėlių pralaimėjimą.

Estijos gynybos ministerija pareiškė, kad Rusijos pralaimėjimas yra visiškai pasiekiamas tikslas. Norint tai padaryti, reikia sustiprinti karinę gamybą Vakaruose ir primesti Maskvai išsekimo karą, kurio ji negalėtų atlaikyti.

Departamentas pabrėžė, kad nauja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų aprūpinimo ir įrangos aprūpinimo strategija sudarys sąlygas Rusijos įsibrovėlių pralaimėjimui.

„Dėl Ukrainos kovinės dvasios ir precedento neturinčio karinio-technologinio pranašumo bei transatlantinės bendruomenės išteklių Ukrainos pergalė kainuos tik dalį kainos, palyginti su alternatyviomis pasekmėmis“, – teigė departamentas.

 

Ministerija taip pat pridūrė, kad spartėjančios investicijos į gynybos pramonę lems Rusijos Federacijos pralaimėjimą ir bus dar vienas žingsnis Ukrainos kelyje į ES ir NATO.

„Ši karinė strategija užleis vietą atnaujintai ir ilgalaikei taikos ir stiprybės vizijai kartu su atgimstančia Ukraina, kuri bus nepriklausoma, suvereni, visapusiškai laisva ir suklestės kaip nauja ES ir NATO narė. Karo pabaiga -  pergalė Ukrainai ir pralaimėjimas Rusijai yra vienintelis įmanomas pirmasis žingsnis šio tikslo link“, – pabrėžė Estijos gynybos ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(3)
(131)

Komentarai ()

Susijusios žymos: