„Eik į frontą ir pats mirk.“ Rusų kareivis kreipiasi į Putiną (Video)  (2)

Vaizdo įraše rusas pasakoja apie prastą mobilizuotųjų sveikatą, nepakeliamas sąlygas fronte, taip pat apie tai, kad jis ir kiti kariškiai nori taikos ir karo pabaigos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanale „Put domoj“ („Kelias namo“) Rusijos kariškių žmonos paskelbė Aleksandro vardu prisistatančio vyro kreipimąsi ir teigia, kad jis buvo mobilizuotas nuo sausio, o dabar išleistas atostogų.

Vaizdo įraše jis pasakoja apie prastą mobilizuotųjų sveikatą, nepakeliamas sąlygas fronte, taip pat apie tai, kad jis ir kiti kariškiai nori taikos ir karo pabaigos.

„Vladimirai Vladimirovičiau, iki ko tu privedei žmones? Mums, rusams, jums vadovaujant nebelieka vilties. Sėskite prie derybų stalo. Kas po velnių yra ta „denacifikacija“ ir „demilitarizacija“? Ar suprantate apie ką šnekate? Kiekvieną kartą, kai ištariate šiuos žodžius, žmonės miršta. Gyvenkime taikiai. Arba pats eikite į frontą ir pats mirkite“, – vaikino pasakojimą papildo „Telegram“ kanalo autoriai.

 

 

Gruodžio 14 d. įvyko pirmoji tiesioginė Putino linija nuo plataus masto invazijos pradžios. Remiantis tyrimais, labiausiai lauktas rusų klausimas buvo, kada baigsis karas. Tačiau V. Putino to per laidą nepaklausta.

„Put domoj“ („Kelias namo“) – tai mobilizuotų rusų giminaičių judėjimas. Jie siekia, kad iš fronto būtų sugrąžinti artimieji, tačiau jie nusiteikę ne prieš vadinamąją „SVO“, o tik prieš neterminuotą mobilizaciją. Dabar jie patiria didelį Rusijos valdžios spaudimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(1)
(107)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: