[ŽT] Pagalbos prašančiam rusų lėktuvui nebuvo leista tūpti Norvegijoje. Kas nutiko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kyborg 2023-12-19 17:57
Kadangi minima tik Norvegija, tai kirto tik jos oro erdvę, žinant žemėlapį kaip suprantu veiksmas vyko ties Kolos pusiasaliu. Jeigu tai buvo ekstrinis atvejis, kodėl tuomet lėktuvas nesileido Murmanske ar tarkim Sankt Peterburge?? Kodėl dar ~2val skrido iki Maskvos? Beje, net propagandinio TASS pranešime, apie prašymą leistis Norvegijos teritorijoje neužsiminta. Jei iš tiesų būtų prašę leidimo tūptis ir Norvegija neleidus, tai tikrai būtų paminėta https://tass.com/emergencies/1723057 Tad "straipsnis" ir antraštė yra visiška interpretacija besivaikant paspaudimų.
SPeed_FANat1c 2023-12-20 12:20
Reikejo neleist ir per teritorija skrist. Ju reikalas, zino ka prisidirbo, tegu neskraido isvis
HardAxe 2023-12-20 12:34
reikejo leist tupti ir konfiskuoti lektuva. Kaip ir rusia pavoge daug vakaru lektuvu buvusiu ju teritorijoj. Tik tiek, kad priimant rusu lektuva oro uoste turi laukti isitvirtines karinis dalinys, niekad nezinai kas islys is lektuvo.
Hmz 2023-12-20 16:00
Šita naujiena yra geras pavyzdys, kaip galima plauti smegenis biomasei. Rusiški saitai graudžiai verkšlena, kad dvesiančiam žmogui pikti norvegai neleido tūpti pas save. Nurodo info šaltinį - lėktuvo keleivius, kurie, be abejo, viską žino Vakarų saitai tuo tarpu rašo, kad Norvegija _leido_ išimties tvarka pasinaudoti jos oro erdve, kad sutrumpintų kelią - mat, Norvegijoje rusiškų lėktuvų skrydžiai yra užbaninti.