„500 kilometrų gylis. Turime mažiausiai tris mechanizmus iš Ukrainos ir du iš Rusijos“  ()

Kaip smogti 500 kilometrų gilyn į Rusijos teritoriją: trys mechanizmai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tikėtina, kad mūsų partneriai neleis mums eksploatuoti ginklų Rusijos teritorijoje. Dėl įvairių priežasčių, ne tiek politinių, kiek teisinių, yra tam tikrų punktų, susijusių su tuo, kad mes dar neįstojome į karo režimą pagal teisinius kanonus. Tai yra, yra daug momentų, dėl kurių mūsų partneriai tikrai neduos mums leidimo dirbti Rusijos teritorijoje“, - apie tai interviu „Glavred“ kalbėjo atsargos pulkininkas, karo lakūnas-instruktorius Romanas Svitanas.

„Okupuotoje Ukrainos teritorijoje, nuo ​​Kerčės iki Kupjansko, dirbsime su savo partnerių ginkluote. Tai nėra problema, bet 500 kilometrų gylyje turime dirbti su savo ginklais“, - pridūrė pulkininkas.

„Tam turime mažiausiai tris mechanizmus, kuriuos galime naudoti tiesiai iš Ukrainos teritorijos, o dar du – iš Rusijos teritorijos. Turime projektą „Neptūnas“ – tai sparnuotoji raketa, kurią galima panaudoti prieš antžeminius taikinius maždaug 300 kilometrų gylyje, o po modernizavimo – 500. Turime projektą „Grom-2“, kuris veikia, tiesiog reikia rimtai pradėti gaminti. Taip pat turime pakankamai dronų, kurių nuotolis siekia iki 500 kilometrų. Mes juos matėme – tai tie patys „Bebrai“ ir daugybė kitų modifikacijų, galinčių veikti tokiame gylyje“, - tvirtino Svitanas.

 

„Taip pat yra du mechanizmai – Ukrainos specialiųjų tarnybų prijungimas darbui visoje Rusijoje, nuo Sankt Peterburgo iki Vladivostoko (jau matosi, kaip veikia mūsų specialiosios tarnybos). Ir vidinis pasipriešinimas, daugiausia partizanai, tokie kaip Malcevo ir jau egzistuojančios išsivadavimo armijos, nuo Šiaurės Kaukazo iki Sachos Respublikos“, - sakė pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(8)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: