„Patariu pasiruošti. Ką tik pristatytas „Patriot“ pietų kryptimi...“  ()

„Niekas nesitęsia amžinai. Akivaizdu, kad įpročio tyčiotis iš silpnesnių nepavyks išgydyti per vieną naktį. Bet mes prie to dirbsime.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos rašytojas ir žurnalistas Janas Valetovas „Telegram“ dalijasi savo įžvalgomis.

Kaip pamenu, „narsi“ Rusijos kariuomenė jau pirmąją dieną sunaikino viską, ką tik galėjo pasiekti savo didelio tikslumo ginklais ir išdidžiai pareiškė, kad dangus priklauso jiems. Ir visi šie stingeriai, strelos ir kitos šiukšlės jiems nėra baisios ir į jas neverta atsižvelgti.

Tiesos dėlei reikia pasakyti, kad jie tikrai padarė didelę žalą Ukrainai. Ne tokią, kaip sakė, bet didelę. Maždaug kaip naciai padarė SSRS infrastruktūrai 1941 metų birželį. Be sąjungininkų pagalbos ukrainiečiai būtų kritę per porą mėnesių, nepaisant didvyriško pasipriešinimo. Tačiau, laimei, Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėjo mobilių modernių ginklų. Turėjo ir senų sovietinių, kurių jų didelio tikslumo ginklai... nepasiekė.

Na, o tada... Ačiū sąjungininkams, vien didvyriškumu karo nelaimėsi. Ką tik pristatytas „Patriot“ pietų kryptimi sunaikino tris Su-34 ir vieną K-52. O netrukus danguje pasirodys pirmosios F-16 eskadrilės ir problema su KAB taps sprendžiama. Ir dangus prašviesės.

 

Taip kad didelio tikslumo... Patariu pasiruošti.

Niekas nesitęsia amžinai. Akivaizdu, kad įpročio tyčiotis iš silpnesnių nepavyks išgydyti per vieną naktį. Bet mes prie to dirbsime.

Žinoma, tai dar ne pergalė ir laikas dar netinkamas kalbėti apie pergalę, ir kokia bus bus pergalė, mes vis dar nesuprantame. Tačiau maksimalios žalos padarymas priešui jau yra sėkmė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(298)
(12)
(286)

Komentarai ()

Susijusios žymos: