[ŽT] Neįtikėtina. „Atjungiamas eteris.“ Rusija skelbia boikotą. Kas nutiko (Video, foto)  ()

Rusų popžvaigždė Filipas Kirkorovas pateko į nemalonę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujametinėse televizijos laidose rusų popžvaigždė Filipas Kirkorovas greičiausiai nepasirodys. Anot MK, Rusijos televizijos pop karaliui paskelbtas boikotas: jis pašalinamas iš Naujųjų metų laidų.

Švenčių laikotarpiu Filipas turėjo pasirodyti visuose pagrindiniuose televizijos kanaluose. Dauguma laidų su jo dalyvavimu buvo įrašyti dar lapkritį, prieš jam pasirodant skandalingame Anastasijos Ivlejevos surengtame „nuogame“ vakarėlyje „Mutabor“ klube. Dabar televizijos darbuotojai skubiai perkuria paruoštas programas, jau be Kirkorovo.

Žinoma, kad rusai nepamatys Kirkorovo pasirodymų laidose „Maski“ finale ir „Goluboj ogoniok“. Matyt, jis taip pat nedalyvaus filme „Ivanas Vasiljevičius keičia savo profesiją“, kuriame jis atliko vieną iš vaidmenų.

 

 

Be Kirkorovo, iš Naujųjų metų laidų taip pat dings Lolita ir Anastasija Ivlejeva. Dainininkė Lolita RBC sakė, kad jai „atjungiamas eteris“ ir atšaukiami jos koncertai.

Gruodžio 20 ir 21 dienomis klube „Mutabor“ vykęs vakarėlis sukėlė Rusijos prokarinių tinklaraštininkų pasipiktinimo bangą. Pasirodžius nuotraukoms ir vaizdo įrašams iš renginio, aktyvistai kreipėsi į Generalinę prokuratūrą ir Vidaus reikalų ministeriją, skųsdamiesi pokylio organizatoriais ir dalyviais.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(2)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: