Putinas įsiutęs. „Represijų smagratis įsisuko. FSB, kontržvalgyba, prokuratūra...“ Mieste visiška beprotybė  ()

Rusijos prezidentas supyko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-29 Putinas įsiutęs. „Represijų smagratis įsisuko. FSB, kontržvalgyba, prokuratūra...“ Mieste visiška beprotybė  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos agresorės šalies Juodosios jūros laivyno didelio desantinio laivo „Novočerkask“ sunaikinimas Krymo Feodosijos mieste supykdė Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Apie tai gruodžio 27 d. „Telegram“ pranešė Krymo partizaninis judėjimas „Ateš“, remdamasis savo agentaiss okupacinėse saugumo pajėgose.

Putinas visiškai įsiutęs dėl „Novočerkask“ desantinio laivo sunaikinimo. Išleistas įsakymas nubausti Krymo oro gynybos pajėgas. Tikimasi, kad daugelis vadų bus nušalinti ir išsiųsti į frontą dalyvauti puolimo grupėse. Tiesą sakant, tai jų atsikratymas. Situacija rusams tokia: be Feodosijos gyventojų, padedančių Ukrainai, okupantai turi problemų identifikuojant Vakaruose pagamintas Storm („Storm Shadow“-red.) tipo sparnuotąsias raketas. Nepaisant to, kariuomenės vadai, kurie yra atsakingi už oro gynybą, praneša, kad problemų neturi“, – sakoma pranešime.

„Ateš“ teigimu, naktį į Feodosija išvyko didelė grupė operatyvininkų, kad ištirtų didelio desantinio laivo „Novočerkask“ ir mokomojo laivo UTS-150 sunaikinimą.

Tikimasi FSB operatyvininkų („antiteroristinės štabo“ tyrimo ir operatyvinės grupės), kontržvalgybos, prokuratūros, žinybinės komisijos atvykimo. Taip pat laukiama įvairių struktūrų vadovų atvykimo iš Maskvos. Represijų smagratis įsisuko. Nuo vakar visame mieste vyksta reidai prieš vietinius gyventojus, atimami išmanieji telefonai, kratomi jų namai. Ieškoma, kas padėjo Ukrainai“, – pasakojo partizanai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(225)
(1)
(224)

Komentarai ()

Susijusios žymos: