Rusai turi silpnąją vietą. Sutriuškinus ją, frontas uždus  ()

Piontkovskis įvardijo silpnąją Rusijos gynybos sistemos vietą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas Andrijus Piontkovskis įsitikinęs, kad okupantų infrastruktūros mažinimas Kryme turės didžiulį psichologinį ir politinį poveikį, paveiksiantį režimo norą tęsti karą.

Tokią nuomonę jis išsakė „Espresso“.

„Dabar visi kalba apie aklavietę fronto linijoje, apie negalėjimą įveikti šių minų laukų ir pan. Tačiau Rusijos gynybos sistemoje yra absoliučiai unikali silpnoji vieta – tai Krymas, visa infrastruktūra ir visos ten esančios grupuotės. Pakankamas skaičius F-16 lėktuvų sunaikins visą šią struktūrą kartu su Krymo tiltu. Ir tai turės ne tik didžiulę karinę reikšmę, nes pagrindinis tiekimas vyksta per Krymą. Tai turės didžiulį psichologinį ir politinį poveikį, kuris paveiks režimo norą tęsti karą“, – mano Piontkovskis.

Politologas įsitikinęs, kad JAV turėtų smogti „Hezbollah“ ir Iranui.

„Antras dalykas, kurį JAV turėtų ir gali padaryti, tai yra remti Izraelį, smogiant „Hezbollah“, o paskui Iranui. Akivaizdu, kad už visų JAV ir Izraelį puolančių įgaliotinių stovi Iranas. Žinome, kad Izraelis buvo pasirengęs smogti jau spalio 11 d. Tai pakeis visą situaciją – ataką „Hezbollah“, bendrą Izraelio oro pajėgų ir dviejų JAV oro pajėgų ataką. Dabar viskas yra Amerikos vadovybės rankose – laimėti šį karą ir išspręsti dešimtmečius besitęsiančias klasikines Europos ir Artimųjų Rytų saugumo problemas su minimaliomis JAV sąnaudomis“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(200)
(9)
(191)

Komentarai ()

Susijusios žymos: