Kažkas nutiko. „Rusai įsiveržė į savo pozicijas. Yra ir „200“, ir „300“ (Video)  ()

Rusijos kariuomenė užėmė savo pozicijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė užėmė savo pozicijas Lymano kryptimi Luhansko srityje netoli Dibrovos. Užpuolimo metu jie prarado orientaciją ir nužudė bei sužeidė keletą saviškių. Tai teigiama „DeepState“ stebėjimo grupės pranešime su nuoroda į vaizdo įrašą, kurį paskelbė 63-oji atskiroji mechanizuotoji pėstininkų brigada.

Pirmiausia įsibrovėliai atakavo pozicijas su tankais, o paskui puolė pėstininkai. Ukrainos gynėjams neliko nieko kito, kaip tik stebėti, kaip įsibrovėliai kovoja tarpusavyje.

Prie Dibrovos priešas įsiveržė į savo pozicijas, buvo ir „200“ ir „300“. Rusai iš pradžių puolė savo pozicijas tankais, o tada pėstininkais“, - sakoma pranešime.

Anot analitikų, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 63-iosios mechanizuotosios pėstininkų brigados kariai šį reiškinį stebėjo su drono pagalba. Jie taip pat nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame galite pamatyti „sėkmingą“ specialią Rusijos kariuomenės savilikvidavimo operaciją.

 

 

Ukrainos ginkluotosios pajėgos šią poziciją prarado prieš kelias dienas, tačiau ne visi Rusijos daliniai apie tai buvo informuoti, todėl aktyviai bandė jas užgrobti. Tai lėmė nuostolius tarp rusų okupantų. Šis atvejis rodo neadekvatų Rusijos kariuomenės bendravimo lygį.

„Kova miške yra sunki ne tik dėl savo specifikos, bet ir dėl to, kad sunku orientuotis. Šis atvejis, žinoma, yra iliustratyviausias. Gaila, kad dėl objektyvių priežasčių vaizdo įraše negalime palikti pilotų juoko ir komentarų“, – pridūrė „DeepState“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(188)
(2)
(186)

Komentarai ()

Susijusios žymos: