„8 snaiperių grupės.“ Būtų sprogstama sensacija. Ką gali padaryti Ukraina  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kapitonas paaiškino, kaip galima nukenksminti visą Rusiją, minimaliai panaudojant ukrainiečių karius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kapitonas Igoris Lapinas papasakojo, kokiu netikėtu, bet veiksmingu būdu ukrainiečiai gali atsakyti rusams į jų agresiją iš oro: „Yra labai rimtų žmonių, kurie dirbo su Rusijos atominėmis elektrinėmis. Aš neraginu imtis branduolinio terorizmo, kad vėliau nebūtų kaltinami ukrainiečiai. Bet noriu pasakyti, kad prie kiekvienos atominės elektrinės yra tokia sistema, kuri įjungia avarinį režimą, išsaugo atominę elektrinę, bet hermetizuoja elektros energijos išėjimą į išorę.“

Igorio Lapino nuomonę apie tai, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali atkeršyti okupantams, rasite vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Norėdamas nusakyti savo pasiūlymo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generaliniam štabui esmę, kapitonas prisiminė Čečėnijos karo įvykius: „Per Pirmąjį Čečėnijos karą visų Rusijos branduolinės energetikos darbuotojų košmaras buvo baimė, kad 8-10 snaiperių grupės, esančios prie kiekvienos atominės elektrinės ir šaudančios į porcelianinius elektros tinklo tvirtinimo taškus, gali sustabdyti visos Rusijos energetikos sistemą. Branduolinis saugumas nebūtų pažeistas, o energetikos sistema paprasčiausiai atgultų.“

 

„Tereikia tai padaryti darbo dieną, žiemą ir vienu metu prie kiekvienos atominės elektrinės. Tam tereikia aštuonių snaiperių komandų. Su dronais yra blogiau, nes priešlėktuvinė gynyba gali juos numušti“, - aiškino Igoris Lapinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(2)
(132)

Komentarai ()

Susijusios žymos: