Informacija yra labai jautri. „Laukiame oficialaus Generalinio štabo patvirtinimo“  ()

Žiniasklaidoje sklando informacija, kad žuvo Gerasimovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniasklaidoje sklando informacija, kad Rusijos generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas tariamai žuvo Kryme per Ukrainos išpuolį sausio 4 d.

Oficialaus šios informacijos patvirtinimo nėra, per „Radio NV“ sakė karo ekspertas ir buvęs Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pranešėjas Vladislavas Selezniovas, tačiau tokios galimybės negalima atmesti.

„Mes tiksliai nežinome, kur tiksliai ir kaip Rusijos generalinio štabo vadovas praleido Naujųjų metų atostogas. Tikėtina, kad jis turėjo galimybę derinti Naujųjų metų šventę su darbu armijoje, ypač laikinai okupuoto Sevastopolio teritorijoje. Tokio varianto kategoriškai neatmesčiau“, – pažymi Selezniovas.

„Žinoma, visi laukiame gerų žinių iš mūšio lauko. Informacija apie generolo Gerasimovo likvidavimą tikrai pradžiugintų daugelį Rusijos ir Ukrainos konfrontacijos dalyvių.“

Turime laukti oficialaus Generalinio štabo patvirtinimo, pabrėžia Seleznevas, nes ši informacija yra labai jautri:

 

Nepatikrinta informacija gali sukelti gandus ir sukelti perdėtus lūkesčius. Visa mūsų šalis puikiai atsimena, kas yra perdėti lūkesčiai, nes visi kažkada gyvenome iliuzijų sūkuryje, kad rugsėjį galėsime grįžti į išvaduotą Krymą ir Sevastopolį. To neįvyko, todėl į mūsų informacinį foną sugrįžo neviltis ir panika, o tai tikrai nėra naudinga mūsų tautos vienybei siekiant pergalės Rusijos ir Ukrainos kare“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(236)
(7)
(229)

Komentarai ()

Susijusios žymos: