„Kadyrovas sunaikins Rusiją.“ Ždanovas skelbia, kas nutiko  ()

Ždanovas įvardijo asmenį, kuris pirmasis sunaikins Rusijos Federaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekspertas Olegas Ždanovas pasidalijo įdomiomis naujienomis iš Rusijos Federacijos, kur R. Kadyrovas pateikė originalų pasiūlymą JAV.

„Svarbi žinia ir vyšnia ant torto yra Kadyrovo pareiškimas. Visada sakiau, kad, man atrodo, Kadyrovas pirmasis sunaikins šį imperinį darinį, vadinamą Rusijos Federacija“, – netikėtai pareiškė Olegas Ždanovas.

Karo ekspertas paaiškino, kodėl mano, kad būtent Kadyrovas sunaikins Rusijos Federaciją:

„Kadyrovas pasiūlė JAV panaikinti sankcijas jo artimiesiems mainais į belaisvius ukrainiečius. Šiame viename sakinyje yra tiesiog žinių lobynas. Tai rodo, kad Kadyrovas turi savo karą, Kadyrovas turi savo situacijos viziją, Kadyrovas turi savo belaisvius, kuriuos laiko Čečėnijos teritorijoje, ir ką jie sako Kremliuje, ir kokios užduotys yra skiriamos taip vadinamoje „SVO“, Kadyrovui nerūpi“, – sako Ždanovas.

Po to Ždanovas paaiškino, kodėl Kadyrovas ieško būdų, kaip panaikinti sankcijas artimiesiems:

 

„Kodėl būtent turėtų būti panaikintos sankcijos jo artimiesiems, kur korumpuoti pareigūnai dažniausiai slepia pinigus? Jie platina juos tarp giminaičių. Jis perdavė Amerikos žvalgybos pareigūnui Scottui Ritteriui, kuris prieš dieną atvyko į Grozną, sąrašą belaisvių, kuriuos Kadyrovas laiko ir gali perduoti mainais už sankcijų jo giminaičiams panaikinimą“, – sako Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(15)
(70)

Komentarai ()