„Jau 8-tas!“ Rusai pakraupę. Prasideda visiškas aviacijos žlugimas (Video)  (1)

400 rusų įstrigo Tailande.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nei iš Vakarų nusavinti lėktuvai, nei oro kanibalizmas nepadėjo Rusijos oro linijoms išlaikyti savo lėktuvų parko darbinę būklę. Vien per pastarąsias penkias savaites milžinas „Aeroflot“ nesugebėjo į orą pakelti aštuonių lėktuvų.

Sausio 8 d. įvyko dar vienas gedimas: Tailande įstrigo 400 reiso Puketas-Maskva keleiviai. Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Mash“. Aviakompanija teigia, kad skrydis buvo atidėtas daugiau nei dienai dėl Boeing 777-300ER orlaivio gedimo. „Aeroflot“ į Puketą ketina pristatyti reikiamas atsargines dalis, tačiau garantijų kol kas niekas neduoda.

Ankstesnis „Aeroflot“ lėktuvo gedimas įvyko gruodžio 28 dieną Dubajuje, įmonei prireikė 14 valandų pakeisti ratą. Nuo 2023 metų gruodžio pradžios su šio oro vežėjo orlaiviais įvyko dar šešios avarijos.

 

Lėktuvus pamažu praranda ne tik „Aeroflot“. Gruodžio 1-ąją bendrovės lėktuvas „Airbus A321“ nusileido Pulkovo mieste dėl oro kondicionavimo sistemos problemos. Tą pačią dieną dėl sumažėjusio važiuoklės slėgio Južno Sachalinske avariniu būdu nusileido „Boeing 737“.

Gruodžio 2 d., sugedus kairiajam varikliui, tos pačios bendrovės „Airbus A321“ lėktuvas avariniu metu nusileido Šeremetjeve. Gruodžio 6 d. po gedimo „Boeing 777“ lėktuve pradėjo veržtis dūmai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(228)
(3)
(225)

Komentarai (1)