„Tai stipriai paveiks Rusijos armiją.“ Galinga ataka. Ką sudaužė HIMARS (Foto)  ()

Ekspertai pažymi, kad smūgis į remonto bazę yra įrodymas, jog Ukrainos kariuomenė vis dar pajėgi efektyviai ir tikslingai smogti Rusijos taikiniams, esantiems giliai už priešo linijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galinga ataka. Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo raketų ataką prieš Rusijos armijos remonto bazę – daug sužeistųjų, technika sunaikinta.

Tikėtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos smūgiui panaudojo HIMARS. Neskelbiama, kur tiksliai Ukrainos ginkluotosios pajėgos užpuolė rusus.

Paskelbtose nuotraukose matyti, kad remonto bazė sunaikinta.

Nuotraukose matyti sudaužyti sunkvežimiai „Ural“, sulaužyti ratai ir sulaužyti kėbulai, kai kurios transporto priemonės yra visiškai sunaikintos ir negali būti atkurtos.

Šaltinis praneša, kad beveik visi bazės darbuotojai buvo sužeisti. Labai tikėtina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudojo HIMARS. Kur ir kada Ukrainos ginkluotosios pajėgos užpuolė rusus, taip pat nepranešama.

Komentuodami smūgį remonto bazėje, ekspertai pažymi, kad tai stipriai paveiks Rusijos armiją. Jie sako, kad remonto bazės yra gyvybiškai svarbios Rusijos kariams, nes užtikrina jų kovinį efektyvumą.

 

Remonto bazių sunaikinimas ar sugadinimas gali rimtai trukdyti remontuoti sugadintą karinę techniką. Dėl to gali sumažėti Rusijos karių kovinis efektyvumas ir jų gebėjimas vykdyti kovines operacijas.

Ekspertai taip pat pažymi, kad smūgis į remonto bazę yra įrodymas, jog Ukrainos kariuomenė vis dar pajėgi efektyviai ir tikslingai smogti Rusijos taikiniams, esantiems giliai už priešo linijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(166)
(0)
(166)

Komentarai ()

Susijusios žymos: