[ŽT] „Sunaikinta 90% technikos.“ Košmaras prie Krynkų. OSETIN skelbia, kas nutiko  ()

Rusijos kariškis keikia vadovybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ISW ataskaitoje teigiama, kad Rusijos laimėjimai prie Donecko ir Verbovės nėra labai reikšmingi. Geografinė padėtis rodo, kad Rusijos kariai yra Heorhiivkos rajono pakraštyje.

Rusijos kariškis su šaukiniu OSETIN savo „Telegram“ kanale keikia vadovybę, siunčiančią techniką į kairiajame Dniepro krante esančius Krynkus, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi placdarmą. Kaip paaiškėjo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos beveik visiškai sunaikina visą techninę pagalbą - „90% įrangos negrįžta“.

Jis rašo, kad bepiločių orlaivių operatoriai sėkmingai „naikina priešo laivus ir personalą“, atakuodami juos kertant Dnieprą. Ir viskas būtų gerai, bet vadovybė siunčia ten techniką. O siųsti techniką tokioje situacijoje gali tik kuoktelėję.

 

Kiek anksčiau „Naalsio“ rašė, kad nuo gruodžio 29 iki sausio 5 dienos jam pavyko patvirtinti, kad prie Krynkų Rusijos kariuomenė prarado keturias pėstininkų kovos mašinas ir du savaeigius pabūklus. Na, o nuo spalio mėnesio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų išsilaipinimo kairiajame Dniepro krante rusai čia prarado mažiausiai 152 vienetus technikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(6)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: