„Jis pasakė absoliučią tiesą.“ Sensacinga naujiena. Ką viešai prisipažino Putinas  ()

Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pareigūnas paaiškino, ką reiškia keistas Putino „pokštas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Rusijos Federacijos vadovas Vladimiras Putinas padarė gana įdomų pareiškimą, kad jis iš tikrųjų „neįtempia savęs“. Rusijos vadovas neva juokavo, bet iš tikrųjų pasakė absoliučią tiesą.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pareigūnas Sergejus Žirnovas.

Putinas neįsitempia jau 25 metus

Anot opozicionieriaus, Rusijos prezidentas yra kvailys, jį išrinko tokie patys kvailiai. Ir viskas tam, kad Putinas „sėdėtų rezidencijose ir plaukiotų jachtomis“.

„Jis pasakė absoliučią tiesą. Kodėl jis turėtų įsitempti? Ir taip šis, valdantis jau 25-erius metus, vyras, eidamas į rinkimus, sako: „Aš neįsitempęs“, – pažymi jis.

Anot Žirnovo, tokiu būdu, valstybės agresorės vadovas visiems sakantiems: „Vladimirai Vladimirovičiau, mes čia šąlame. Jūs tikriausiai nežinote“, davė atsakymą.

Tačiau nereikėtų manyti, kad Kremliaus vadovas minėtų problemų nežino. „Jis viską žino, bet jam tai visiškai nerūpi“, – patikino Žirnovas.

Žirnovas Rusijos armijos kariams taip pat pataria neįsitempti fronte, kaip Putinas, ir pasitraukti iš jo. „Palikite frontą ir su ginklais, tankais, pabūklais eikite tiesiai pas jį į Kremlių bei pasakykite: „Užteks. Tu nužudei pusę milijono žmonių kare, kurio niekas nenorėjo. Atėjo laikas tau į Hagą, pasėdėsi gerame kalėjime, ten tikrai nereikės įsitempti“, – pažymėjo buvęs KGB karininkas.

 

Labai tikėtina, kad šį pareiškimą padarė Putino antrininkas. Žirnovas mano, kad Patruševas galėjo jam pakuždėti, kad šie žodžiai buvo netinkami, turint omenyje, kad diktatorius vėl eina į prezidento rinkimus.

„Todėl jis pasėdėjo, pagalvojo ir pasakė: „Tai pokštas“, – pridūrė Žirnovas.

Šiuo pareiškimu Vladimiras Putinas prisipažino, kad visus šiuos metus, būdamas Rusijos prezidentu, jis nieko nedarė.

 

„25 metus Putinas valdė neįsitempęs! Kandidatas, kuris pretenduoja į šias pareigas! Tai jo rinkimų programa: „Vladimirai Vladimirovičiau, ką tu nori veikti ateinančius 6 metus? – Neįsitempti!“ Tai ir yra jo tikroji politika, jo credo. Taip jis gyvena, taip valdo šalį.

Štai kodėl, sako Žirnovas, kai kuriose Rusijos vietose jau nėra viešųjų paslaugų, ekonomikos ir kiaušinių.

„Ir dar kažko, nes šis žmogus neįsitempia. O žmonės jį išrinks“, – pridūrė buvęs KGB karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(11)
(83)

Komentarai ()

Susijusios žymos: