„Mes tiksliai žinome, kas ir kaip.“ Ukraina turi vertingos informacijos. Tai baisu. Ką daro rusai  ()

Paaiškėjo, ką prie Avdijivkos daro rusai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai šaudo savo sužeistuosius ir dabar Ukrainos gynybos pajėgos jau žino ir užfiksavo, kas tai daro, kad ateityje informacija papildytų baudžiamąsias bylas.

Tai „Jedinyje novosti“ teletono eteryje pranešė 59-osios atskirosios motorizuotosios pėstininkų brigados, pavadintos Jakovo Handziuko vardu, karininkas Serhijus Cechockis. Jis informavo apie situaciją fronto sektoriuje Avdijivkos kryptimi.

„Priešas nuolatos bando pulti. Visi bandymai nesėkmingi. Mes atitinkamai juos sutinkame ir jie grįžta atgal. Grįžta atgal tie, kas gali grįžti. Kas negali, pasilieka. Jau yra užfiksuota atvejų, kai jie sušaudė savo sužeistuosius. Patys. Mes tiksliai žinome, kas ir kaip. Manau, kad tai kada nors pateks į baudžiamąsias bylas. Jie sušaudo savo sužeistuosius ir tai yra jų manija. Šūkiai, kuriuos jie propaguoja, ir tai, kas iš tikrųjų vyksta, yra labai skirtingi dalykai“, – sakė Cechockis.

Paklaustas, ar rusai pasiduoda į nelaisvę dažniau, nes greičiausiai ir juos pasiekia informacija apie jų pačių žmonių įvykdytas egzekucijas, Cechockis atsakė: „Žinoma“.

„Informacija anksčiau ar vėliau juos pasiekia ir ji daro įtaką. Kad mes su belaisviais elgiamės kaip su belaisviais, jie irgi tai žino. Kai kurie rusai nelaisvėje gyvena geriau nei savo namuose, jie niekada negyveno tokiomis sąlygomis. Ir tai duoda rezultatą“, - sakė jis.

 

Kalbėdamas apie situaciją fronte, jis sakė, kad priešo apšaudymas nesiliauja – „jis vyksta stabiliai“.

„Šiek tiek sumažėjo dronų naudojimas, nes šalčiai turi įtakos. Tačiau minosvaidžių ir artilerijos atakos tęsiasi. Dieną naktį jie neleidžia atsipalaiduoti net šaltu oru. Bet mes esame pasirengę bet kokiai įvykių raidai“, – patikino Cechockis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: