[ŽT] „... pakrovė į „Nivą“ ir išvežė nežinoma kryptimi.“ Rusijoje nukrito „Kinžal“. Kas nutiko (Foto)  (1)

Rusijoje krenta raketos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 13 d. Rusijos Federacijoje, Riazanės srities Aleksandro-Nevskio rajone esančiame lauke prie gyvenvietės rasta galimai raketos dalis, praneša vietos portalas 62info.

„Sausio 13 d. šeštadienio rytą Aleksandro Nevskio rajone nukritęs objektas, panašus į raketos nuolaužą, buvo įkeltas į „Niva“ ir išvežtas nežinoma kryptimi. Kas ir kur nugabeno metalinę dalį, nežinoma. Informacijos iš valdžios šiuo metu nėra“, – rašoma pranešime.

Kitos Rusijos žiniasklaidos teigimu, raketa į Ukrainą buvo paleista iš lėktuvo virš Riazanės srities teritorijos, „Kh-47M2 Kinžal“ nuolauža nukrito prie vienos iš apgyvendintų vietovių Rusijoje.

 

 

 

 

Rusijoje krenta raketos

Sausio 9 dieną Volgogrado srityje nukrito rusiška raketa „X-101“. Rusijos valdžios atstovai to nepripažįsta. Jie teigia, kad tai yra „NSO“ objektas. Sausio 13 dieną buvo pranešta apie Krasnodaro krašte aptiktą Rusijos raketą. Po to, kai raketa buvo aptikta, vietos valdžia užblokavo maršrutą kelio ruože tarp stotelių  Pavlovskaja ir Leningradskaja. Tokio veiksmo priežasčių jie nepaaiškino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(4)
(65)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: