„Mes galime tai padaryti ir be F-16...“ Buvęs „Azov“ vadas nestabdo. Ką jis skelbia  (1)

„Mes laimėsime tik per sunkias kovas, sunkų darbą, kraują, prakaitą – tai vienintelis būdas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai pajėgūs išvaduoti Mariupolį, net jei amerikiečių naikintuvai F-16 iki to laiko nebus perduoti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

„Mes galime tai padaryti be F-16 – kaip ir visa kita be jų“, – pokalbyje su TSN vedėja Natalija Ostrovskaja pažymėjo buvęs „Azov“ vadas ir 3-iosios atskiros puolimo brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas.

Jo nuomone, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms perduota vakarietiška ginkluotė palengvina užduotį, tačiau tikrai neužtikrina, kad Ukrainos teritorijos bus galutinai išvaduotos nuo Rusijos įsibrovėlių:

„F-16 yra super, jie tikrai labai kieti, palengvins žengimą į priekį. Bet svarbu suprasti... jie negrąžins mūsų teritorijų, jie tik palengvins žengimą į priekį okupuotose teritorijose, kaip ir visos kitos raketos, kaip ir „Leopard“, ir viskas, ką jie mums duoda“.

Kovotojas įsitikinęs, kad nėra tokio ginklo, kuris galėtų išspręsti visas problemas fronte, nes pergalę galima pasiekti „išskirtinai sunkiomis kovomis, krauju ir prakaitu“.

 

„Neegzistuoja toks lėktuvas, raketa, sviedinys, kurį gavus galima teigti – laimėsime. Tai netiesa. Mes laimėsime tik per sunkias kovas, sunkų darbą, kraują, prakaitą – tai vienintelis būdas. Nėra technologinio ar kitokio sprendimo, kad būtų galima tiesiog „išbraukti“ Rusiją iš pasaulio žemėlapio.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(195)
(6)
(189)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: