„Viskas vyksta pagal planą.“ Dreba Voronežas. Kas nutiko Rusijoje (Video)  ()

Rusijos gyventojai dėl dronų atakos vėl sukėlė isteriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beveik dvejus metus kruviną karą prieš Ukrainą kariaujančios Rusijos gyventojai dėl dronų atakos vėl sukėlė isteriją. Jiems nepatiko, kad dronai taip dažnai atskrenda į jų teritoriją ir neleidžia jiems „ramiai miegoti“.

Šį kartą isteriją sukėlė sprogimai Voroneže sausio 16-osios naktį. Vietos viešuosiuose puslapiuose rusai skundėsi Rusijos Federacijos vadovu Vladimiru Putinu, kuris tikino, kad „viskas vyksta pagal planą“.

Antradienį po vidurnakčio dronai „įsėlino“ į Voronežą ir ten sukėlė apie 15 sprogimų. Vietos gyventojai skundėsi, kad nuo atvykėlių pabudo, o tada siuntė pranešimus apie gaisrus, išdaužtus langus ir suniokotus balkonus.

Rusijos gynybos ministerija pareiškė, kad jos oro gynyba „numušė tris Ukrainos dronus“ virš Voronežo srities teritorijos.

Tačiau rusai nepatikliai reagavo į informaciją apie dar vieną „sėkmingą“ Rusijos oro gynybos darbą. Šiame kontekste jie paminėjo Putino žodžius apie SVO, kuri „eina pagal planą“. Jie taip pat perspėjo, kad po tokių „atvykimų“ žmonės nebalsuos už jį pavasario rinkimuose.

 

„Specialioji karinė operacija vyksta griežtai pagal grafiką. Viskas vyksta pagal planą“, „Kam pradėti karą, jei net negali apsaugoti savo žmonių ir savo sienų?“, „Tai blogai atsilieps kovo mėnesio balsavimui, šie regionai tikrai nebalsuos už Putiną“, – sakė rusai.

Rusijos Federacijos gyventojai taip pat skundėsi, kad jų šalyje jau nebėra kam kariauti, nes „visi neįgalieji ir tuberkulioze sergantys jau išvežti, greitai ateis eilė bobutėms“.

Tačiau tuo pat metu daugelis rusų ir toliau ragino Kremlių duoti „atsakymą“ Ukrainai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(1)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: