[ŽT] Rusijoje jis buvo vadinamas „legenda“. Ką likvidavo Ukraina (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo „legendinį“ okupantą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Chersono srityje Ukrainos gynybos pajėgų kariai pašalino „Wagner“ samdinį iš Baškirijos. Rusijoje okupantas buvo vadinamas „legenda“.

Jis kaip samdinys veikė Sirijoje ir Afrikos žemyne, dalyvavo užimant Bachmutą, tačiau Ukrainos kariai baigė jo „karjerą“ Chersono srityje.

Tinklaraštininkas Necro Mancer atkreipė dėmesį į pranešimus apie okupanto likvidavimą.

„Legendinis „Wagner“ samdinys, Baškirijos miesto Neftekamsko gyventojas Nizamovas Rustamas Robertovičius, gimęs 1992 m., keliavo per Siriją, Centrinės Afrikos Respubliką, Mozambiką, Libiją, Bachmutą, pasiekė Chersono regioną ir čia baigėsi jo gyvenimo istorija“, – Necro Mancer lakoniškai pakomentavo okupanto likvidavimą.

 

Sprendžiant iš internete pasirodžiusio nekrologo, okupantas kažkokio „savo likimo“ ieškojo Sirijoje, Afrikos šalyse ir Donecko srities Bachmute. Tačiau Ukrainos kariai nutraukė „jo likimo paieškas“.

 

Už dalyvavimą karuose, pradėtuose ar aktyviai skatinamuose Rusijos Federacijos, samdinys surinko įspūdingą apdovanojimų kolekciją – tiek iš Rusijos valstybės, tiek iš Centrinės Afrikos Respublikos valdžios, tiek iš LLR/DLR.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(320)
(6)
(314)

Komentarai ()

Susijusios žymos: