„Priešas mus aplenkė, padėtis aklavietėje. Iki 100 km fronto.“ Audra Krynkuose. Prasideda „zrada“  ()

Rusijos Z-kanaluose prasidėjo tikra „zrada“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos taip aktyviai ir sėkmingai naudoja atakos dronus Krynkų rajone, kad Rusijos Z- kanaluose prasidėjo tikra „zrada“.

Jie rašo apie dangaus kontrolės praradimą ir didžiulius nuostolius Rusijos ginkluotųjų pajėgų gretose, skelbia Dialog.UA.

Z-karo korespondentas Aleksejus Živovas savo „Telegram“ kanale rašė: „Deja, priešas šiek tiek lenkia mus“.

Informaciją apie tai patvirtino ir su Rusijos kariuomene susijęs kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“. Jis pažymėjo, kad, kai Ukrainos kariuomenė sparčiai diegia moderniausias technologijas, Rusijos ginkluotosios pajėgos, siųsdamos karius į „mėsos šturmus“, kaunasi senamadiškai.

„Aleksejus teisus, priešas mus lenkia, nes priešo vadovybė yra imli naujovėms, diegia naujas technologijas ir labai greitai keičia savo operatyvinės būstinės struktūrą pagal naujas technologijas... Jie jau sukūrė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinio jūrų laivyno korpuso pėstininkų atakos dronų batalioną, kuris savo dronais ir elektroninio karo priemonėmis gali aprėpti iki 100 km fronto, tokie batalionai ir toliau kuriami Ukrainos ginkluotosiose pajėgose. O ką mes turime oro desanto pajėgose, kiečiausiose kariuomenės pajėgose? Mes turime senatvišką beprotybę, kurioje klesti biurokratija. Vis džiaugiamės praeities pergalėmis, vis kuriame kuopas didvyriškiems mėsos šturmams“, – rašo Rusijos Z-kanalas.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(0)
(140)

Komentarai ()

Susijusios žymos: