Tai jų darbas! Kas atsakingas už Il-76 katastrofą  ()

Apie 11 valandą pranešta, kad Belgorodo srityje sudužo Rusijos karinis transporteris Il-76. Rusijos žiniasklaida rašo, kad regiono gubernatorius ir Nepaprastųjų situacijų ministerijos specialistai išvyko į katastrofos vietą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-24 Tai jų darbas! Kas atsakingas už Il-76 katastrofą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešta, kad sudužusiame Il-76 galėjo būti 63 žmonės ir visi jie žuvo.

„Įvykis Koročano rajone. Šiuo metu vietoje dirba tyrėjų komanda ir Nepaprastųjų situacijų ministerijos darbuotojai. Pakeičiau darbo grafiką ir vykstu į rajoną. Visa informacija vėliau“, – rašo Begorodo gubernatorius Gladkovas.

Savo žinute jis patvirtino Rusijos Il-76 sudužimą. Ne tai, kad jį reikėjo patvirtinti - krentantis degantis lėktuvas buvo nufilmuotas:

Pranešama, kad lėktuvo nuolaužos pabiro kelių kilometrų ruože. Avarijos vietą, kaip teigiama, saugo rusų kariai.

Kas nutiko? Ukrainos žurnalistai, remdamiesi šaltiniais Ukrainos oro pajėgose, praneša, kad rusų transporteris buvo numuštas. Neskelbiama, kokiomis priemonėmis, bet pastaruoju metu Ukrainos gynėjai suduoda daug gilių smūgių rusų lėktuvams. Neseniai virš Azovo jūros numuštas ankstyvojo perspėjimo lėktuvas (skraidanti radaro stotis) A-50, skraidanti vadavietė Il-22M buvo pažeista. Dar anksčiau Pietų Ukrainoje, toli nuo fronto linijos rusų kontroliuojamoje teritorijoje buvo numušti bent du (gal net trys) Su-34. Taigi, Ukrainos smūgiai rusų karo aviacijai pastebimai gilėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(59)
(1)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: