[ŽT] „Jie pateko į spąstus. Turi pasitraukti 15 km nuo Dniepro.“ Uraganas Krynkuose. Svitanas skelbia apie skerdynes  ()

Pulkininkas paaiškino, kodėl rusai, nepaisydami didelių technikos nuostolių kairiajame Dniepro krante, vis dar ten perkelia įrangą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo teigimu, kairiajame Chersono srities krante prie Krynkų kaimo rusų okupantai netenka daugybės tankų ir šarvuočių, tačiau tuo pat metu ir toliau ten meta techniką. Ką reiškia tokie priešo veiksmai, interviu „24 kanalui“ aiškino Karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas.

„Jie kitaip negali. Tai yra spąstai, – sakė karo ekspertas. – Jie arba turi išmesti mūsų dalinius į Dnieprą, arba pasitraukti 15 kilometrų nuo Dniepro ir ten įsitvirtinti. Bet įsitvirtinti ten beveik neįmanoma. Kairysis krantas tebėra vandenyje. Po Kachovkos hidroelektrinės sprogimo gruntiniai vandenys pakilo ir nenuslūgo“.

 

Kaip pažymėjo Svitanas, todėl rusų okupantai iš visų jėgų bando mus įmesti į Dnieprą, o mes, žinodami, kad jie yra spąstuose, juos naikiname.

„Ten (Krynkų srityje – red.) sukurtas geras poligonas rusų technikos ir personalo naikinimui. Ir tam naudojamos įvairias naikinimo priemonės: nuo artilerijos iki dronų“, – pažymėjo pulkininkas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(385)
(11)
(374)

Komentarai ()

Susijusios žymos: