„Nepamenu, kaip patekau į lėktuvą. Nepamenu, ar turėjau dokumentus.“ Kaip rusai bėga į JAV  (1)

Vasario 5 d. Očigava išgirs teismo nuosprendį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pernai lapkritį rusas skrido iš Danijos į Los Andželą be bilieto ir vizos. Jam gresia iki penkerių metų kalėjimo. Tai pranešė RBC-Ukraine, remdamasi BBC News.

Prokurorai nurodė, kad rusas Sergejus Očigava Kopenhagoje praėjo saugumo patikrą be įlaipinimo talono. Pareigūnams šis vyras teigė neprisimenantis, kaip jam pavyko praeiti saugumo patikrą

Skrydžio įgula tyrėjams pasakojo, kad lėktuvui kylant S. Očigava sėdėjo vietoje, kuri turėjo būti neužimta.

Sergejus Očigava į Los Andželo tarptautinį oro uostą atvyko lapkričio 4-ąją oro bendrovės „Scandinavian Airlines“ 931-uoju reisu iš Kopenhagos. JAV muitinės ir pasienio apsaugos pareigūnas nerado S. Očigavos šio ar kitų reisų keleivių sąrašuose.

Atvykęs į JAV vyras negalėjo pateikti vizos, paso ar kitų atvykimui reikalingų dokumentų. Muitinės ir sienos apsaugos pareigūnai apieškojo jo krepšį ir rado, „Rusijos asmens tapatybės korteles ir Izraelio asmens tapatybės kortelę“. Pasieniečiams jis tvirtino, kad JAV pasą pamiršo lėktuve, tačiau tai pasirodė netiesa. Pareigūnai jį apkaltino melagingos informacijos teikimu.

 

Očigava sakė nesąs tikras, ar turi lėktuvo bilietą. Jis taip pat sakė, kad neprisimena, kad įlipo į skrydį, nes nemiegojo tris dienas.

Vasario 5 d. Očigava išgirs teismo nuosprendį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(4)
(43)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: