[ŽT] „Rusijos propagandos mašina nutilo.“ Kas vyksta prie Krynkų  ()

Prie Krynkų nuolat puola okupantai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos itin brangiai moka už savo pozicijų kairiajame Dniepro krante išlaikymą. Prie Krynkų nuolat puola okupantai, tačiau Ukrainos kariškiai sėkmingai ginasi ir išlaiko savo pozicijas. Chersono srities karinės administracijos vadovo patarėjas Serhijus Khlanas apie tai kalbėjo televizijos kanale „Espresso“.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau laiko placdarmą kairiajame Dniepro krante. Okupantai kasdien puola Krynkus, priešas kasdien įvykdo daugybę išpuolių kairiajame krante. Tačiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos atmuša visos priešo atakas ir laiko pozicijas. Prie Antonivkos tilto, sodų namų rajone, gynybos pajėgos taip pat turi pozicijas“, – pažymėjo Khlanas.

Deputatas pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų placdarmas kairiajame Dniepro krante yra nemaloni tema okupantams. Jie viešai nediskutuoja šiuo klausimu.

 

„Kairiojo kranto placdarmas yra skaudi tema okupantams Rusijos propagandos mašinai. Netgi tie Rusijos kariškiai, kurie pirmieji rašė, kas vyksta kairiajame krante, dabar jau tyli. Okupantai tiki, kad nieko baisaus nevyksta. Suprantame, kad šių pozicijų išlaikymas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms turi itin didelę kainą. Ir tai yra didvyriška užduotis, kurią Ukrainos gynėjai atlieka kairiajame Dniepro krante“, – pridūrė Khlanas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: