Japonai siūlo automobilį vairuoti internetu (Video)  (8)

„Mitsubishi“ nuo lapkričio 1 dienos siūlo norintiems išbandyti naująjį „Outlander Sport“ automobilio modelį vairuoti jį... internetu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešingai nei atrodytų iš pirmo žvilgsnio, tai nėra virtualios realybės projektas, kurio dalyviai savo kompiuteriais gali valdyti skaitmeninį objektą. „Outlander Sport“ yra tikras, ir nuo lapkričio 1 dienos „Mitsubishi“ JAV vartotojams suteiks galimybę 10 dienų jį bandyti neiškėlus kojos iš namų ar biuro, praneša „NetworkWorld.com“.

Viename iš naujųjų „Outlander Sport“ modelių „Mitsubishi“ įrengė robotizuotą valdymo sistemą, kuri suteikia galimybę prisijungti prie jos internetu. Automobilį vairuoti galima kad ir iš kito pasaulio krašto įprastine kompiuterio klaviatūra. „Internetiniame“ „Outlander Sport“ įrengtos vaizdo kameros vaizdą realiuoju laiku transliuoja į „vairuotojo“ kompiuterio monitorių, tad turintys spartų interneto ryšį gali tikėtis natūralesnių pojūčių.

Tokia galimybe susidomėję JAV gyventojai gali užsiregistruoti „Mitsubishi“ interneto svetainėje ir užsisakyti norimą bandymų laiką. Nors ši akcija tik reklaminė, tačiau ji demonstruoja naujas autonominių automobilių technologijų raidos galimybes.

Kaip atrodo naujojo „Mitsubishi“ automobilio valdymas internetu, galima pamatyti šiame vaizdo siužete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)