Kraujo upės be sustojimo. Pragaras Kupjanske  ()

Rusai nuolatos dalyvauja sunkiose karinėse operacijose, apie situaciją prie Kupjansko kalbėjo Ukrainos ginkluotosios pajėgos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pragaras Kupjanske. Kraujo upės liejasi be sustojimo.

Kupjansko kryptimi Ukrainos ginkluotąsias pajėgas stabdo nuolatiniai Rusijos armijos puolimai. Okupantai bando prasiveržti pro gynybą, prarasdami nemažai pėstininkų.

Ukrainos kariuomenės Karinių oro pajėgų Polesės brigados 95-ojo atskirojo pėstininkų pulko 1-ojo oro desanto šturmo bataliono vadas Stanislavas Krasnovas pranešė apie įnirtingus mūšius prie Kupjansko, kur rusai bando užimti strategines aukštumas. Priešas nuolat keičia taktiką, bet jam nesiseka.

Priešas nepasiduoda: jis bando veržtis į priekį

Anot Krasnovo, Rusijos kariai nesiliauja bandę užimti Kupjanską, kuris svarbus kontroliuojant aplinkinę teritoriją. Nepaisant didžiulių nuostolių, jie tęsia puolimus įvairiais puolimo būdais.

„Jie be sustojimo bando atakuoti. Priešo pajėgų padidėjimas ar sumažėjimas nejaučiamas... Fronto linijoje čia jie be perstojo vykdo sunkias kovines operacijas“, – pažymėjo Krasnovas.

Karininkas pažymėjo, kad rusai naudoja įvairius puolimo būdus, ypač masinius pėstininkų puolimus ir bandymus prasiveržti šarvuočiais. Nauji daliniai su naujais vadais atvyksta pakeisti sunaikintų, bet tai neatneša sėkmės.

 

Rusai dar prieš Naujuosius paskelbė, kad Naujieji metai yra galutinis terminas, kada jie ruošiasi užimti Kupjanską. Bet dėl ​​tiesiog nežmoniškos ištvermės, Ukrainos kariuomenės drąsos ir vadų profesionalumo rusams niekaip nepavyko pažengti į priekį.

Kovotojas taip pat pažymėjo, kad į nelaisvę paimti Rusijos kariai turi skirtingą kovinį pasirengimą, tačiau dauguma jų – vadinamojo „Šorm-Z“ būrio kariai. Tai apima buvusius kalinius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: