„Mirtinai pavojinga.“ Chersono-Krymo kryptis. Kas vyksta (Video)  ()

Rusų įsibrovėliai dabar desperatiškai bando sunaikinti Ukrainos karių placdarmą kairiajame Dniepro krante Krynkų kaime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų įsibrovėliai dabar desperatiškai bando sunaikinti Ukrainos karių placdarmą kairiajame Dniepro krante Krynkų kaime (Chersono sritis), nes supranta, kad kai Ukrainos gynėjams baigsis sviedinių „badas“, jiems bus „chana“.

„Mūsų placdarmas laikosi dėka tokio taip vadinamo „artilerijos skėčio“ iš dešiniojo kranto ir, žinoma, dabar, dėl amunicijos trūkumo jis labai skylėtas“, – sakė buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas Jevhenij Dikij pokalbio su „Focus“ metu.

„...neseniai buvo antras didelis Rusijos puolimo bandymas (prie placdarmo Krynkuose – Red.), kuris buvo sėkmingai atmuštas. O po to buvo šis naujas placdarmo išplėtimas... po šio išsiplėtimo įvyko trečiasis rusų bandymas šturmuoti mūsų pozicijas placdarme“, – sakė jis.

Anot jo, okupantai „beviltiškai nori panaikinti šį placdarmą; jis jiems mirtinai pavojingas“. Veteranas pabrėžė, kad priešai tai žino.

 

„Jie žino, kad jei šis placdarmas išsilaikys iki mūsų „sviedinių bado“ pabaigos, tada jie bus sužlugdyti. Šis placdarmas... ne veltui jų kariškiai jį vadina Chersono-Krymo kryptimi, iki Perekopo yra tik 60 kilometrų. Jei tik pavasarį turėsime sviedinių, na, jiems bus labai sunku ten išlikti. Jie tai žino. Ir todėl jie skuba, jie labai nori suspėti, kol mes neturime sviedinių...“, – sakė Dikij.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(4)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: