„Kaliningrado sritis bus tiesiog sunaikinta. O juk jie tam ruošiasi ir ruošiasi labai rimtai“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2024-02-15 14:14
Aha ir praloše ne vieną karą, o du iškart. Praranda užgrobtas Ukrainos žemes ir karaliaučių su baltarusija garantuotai. Beto trumpas, kad ir bus išrinktas tokiu atveju turės stot į kovą prieš rusą. Nes jo pasakymai yra nieko neverti. Išvest iš nato jav pagal įstatymą reik 60% balsų parlamente. Su 30 pakalikų tokio skaičiaus nepasieksi net ir norėdamas. Tai mažiau nei 10% balsų.
Benediktas 2024-02-15 14:16
Tai, kad visa respublikonu partija balsuoja, kaip pasako Trumpas paskutiniu metu, plius jį palaiko puse Amerikos gyventojų, todel ir teismai negali pasodint jo, nes bus neramumai. Praranda Karaliauciu, bet gauna Baltijos valstybes ir sugriauna NATO. O tada gal net lengviau bus su Ukraina kariaut.
donatasv 2024-02-15 14:48
Koks lengviau kariaut? Netik, kad n kartų stipresnį priešininką gauna, atitraukia pajėgas iš užgrobtų teritorijų kur Ukraina įsitvirtina. Ateina į priešo teritoriją kur neįsitvirtinus aplamai šansų neturi. Stebuklų nebūna ir šiuo atveju ruskelis nepadarys stebuklų apie kuriuos tu čia pasakoji. JAV susiskaldžius bet ne iki tiek, kad nesuprastų, kad atsitraukimas gynyboje jiems būtų pražūtingas procesas tiek ekonomiškai tiek pasaulio galybės atžvilgiu. Net ir paramą Ukrainai stabdo labai nedidelis kiekis radikalų. Tas tavo ruso dominavimo paišymas reikalingas tik tam, kad spaust politikus ES, kad jie imtųsi veiksmų. Bet jie ir taip jų imasi. Gal aplenkiant ar ignoruojant Ukrainos poreikius bet pokytis matosi ir tikrai didelis. Imk patį pažeidžiamiausią kampą pabaltijo šalis. Prieš 2022 nato bazių čia aplamai negalėjo būt, o dabar? JAV, Kanados, Vokietijos, UK bazės kuriasi pabaltijo šalyse. Su visa ginkluote ir kariais. Latviai avinai tik man rodos pataupyt nutarė savo saugumo sąskaita, nebus pastovios bazės, o UK dislokuos jei matys poreikį. Kardinaliai pasikeitęs saugumas regione, nato neskilo, nieks neatsitraukė priešingai per 2 metus 2x padidino investicijas į gynybą ir nesiruošia mažint greičio. Rusas maksimumą spausdamas Ukrainos neišjudina. Paišyk kaip nori šį kart grėsmės niekas neignoruoja.
Benediktas 2024-02-15 14:50
Jei Ukraina negaus ginkluotes ir pinigu - nepades jiems jokie itvirtinimai.
donatasv 2024-02-15 15:17
Nepadėjo ir Kijeve?
immortallt 2024-02-15 15:26
Maskoliai prie Ukrainos pajėgas kaupė pusę metų, kurios iki tol galėjo būti paruoštos. Dabar jiems pirma reikėtų sugebėti atsitraukti taip, kad nesunaikintų pusės ukrainiečiai, tada persigrupuoti ir susirinkti prie Baltijos šalių. Tai jau truktų ne pusę metų padaryti. Ir tikrai neliktų nepastebėta. Ir dar nespėjus susiburti prie Baltijos šalių, jau viską būtų praradę Ukrainoje. ES didina tiek finansavimą, tiek ginkluotės tiekimą, be JAV nepralaimės, bet proveržį bus sunku pasiekti. Nebent susiims ir pradės tiekti iš aktyvių rezervų ginkluotę.
Benediktas 2024-02-15 17:06
Pofig Ukraina, kai gali sugriaut NATO kartu su Trumpu. Paskui galima vel ateiti pas Ukraina, kai NATO neliks. Nebent Ukrainieciais padetu NATO, pereitu Baltarusija. Bet tada Rusija gali ir kokia atomine mestelt ant Ukrainos. Kai Kijeva puole, Ukraina turejo ir pinigu ir ginklu. Strielu, Stugnu, Buku, Bairaktaru jau turejo. Desanta Gostomelio oro uoste sudauze su Stingeriais, kuriuos Estija, Lietuva perdave karo isvakarese. Turejo ginklu kokiem 2-3 menesiam, todel ir reikejo vakaru pagalbos.
Magnus 2024-02-15 18:18
Trolina Benediktas ir tiek. Įspėjimą turėjo jau gauti už tai..
SPeed_FANat1c 2024-03-14 20:52
nieko cia neina suprast kaip is tikruju yra, reik kazkokiu saltiniu daugiau. Labai jau sudetinga.