„Apple“ įtariama tyčiniu „iPhone 3G“ „pristabdymu“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sz520qm 2010-11-10 09:57
Kokios priežastys?
AirDog 2010-11-10 12:15
Mano asmeninis požiūris kiek liberalesnis - labai gerai, kad turime iš ko rinktis.
KeeperMustDie 2010-11-10 13:37
Atrodo kad kitas zmogus rase, net neziurejes kaip bndrai funkcijos rasosi, ne tik, kad vienur str atskiriaimas per _, bet str_replace pirmiau eina $search, o strpos pirmiau eina $subject atitikmuo.
šakės 2010-11-10 14:16
Elementaru, Vatsonai. Nes ne programuotojai renkasi įrankius. Programuotojai tik gauna sąrašą technologijų, su kuriomis turi sukurti produktą. O technologijas išrenka aukštesnė valdžia, kuriai paprastai nebūna svarbu programuotojo patogumas. O svarbu jai būna tokie dalykai: supportas, ar stabili technologijas tiekianti kompanija (kad supportintų minimum bent 10 metų), ar veda apmokymų kursus, sertifikuoja etc. Kaina esti ne tokia svarbi, esmė tokia: jūs tik padarykit taip, kad viskas veiktų be sustojimo ir trikdžių, o mes užmokėsim kiek reikia. Taip veikia didžiosios kompanijos. Tačiau jos ir formuoja rinką, o mažesnėm kompanijom tenka taikytis prie didžiųjų. Ir nereikia savęs apgaudinėti, kad daugiausiai rinkos užimantis softas yra patogiausias. Nes ne dėl patogumo jis užima daugiausiai rinkos.
lmn 2010-11-11 01:05
Iš esmės tokios pat kaip ir straipsnelyje įvardintos: - sulėtėjo iki tiek kad ne visada buvo įmanoma pasinaudoti (pvz, kartais nepavykdavo atsiliepti, naršyklė porą min nereaguodavo į jokius paspaudimus, įskaitant telefono fizinius mygtukus) - kartais pats persikraudavo, o kartais ir neužsikraudavo (po persikrovimo) - nestabilus failų siuntimasis - nutrūkdavo po ~100 MB, kai likdavo dar koks gigas - naršyklė neduodavo pažiūrėti puslapio apačios jo krovimo metu - neveikė sbsettings programėlė (nors tai ne naujesnio ios problema, o pačios programos, kaip suprantu) - pirmom dienom buvo įspūdis, kad ekrano jautrumas sumažėjo - kartais norėdavosi mesti į sieną Po downgrade (ios 4.0.1 -> 3.1.3) jaučiuosi lyg naują telefoną gavęs
sz520qm 2010-11-11 12:44
, ir neturėjau nei vienos iš aprašytų problemų. Sbsettings tikriausiai dar nebuvo pilnai suderinama ios 4, kai bandei atsinaujinti. Turėjo keletą bugų. Bet dabar puikiai veikia ir pas mane sukasi. O iš kur į kur tokius failus siunti per telefoną? Čia wifi, 3g? Ar tiesiog paprastas USB muzikos, video klipų ir pan. sinchronizavimas per itunes? Na, iš esmės, supratau, kad su 3g jobs'as kiauliškai pasielgė. Negražu.