Japonijos popžvaigždė – 3D holograma (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fostil 2010-11-18 23:35
Dekui uz linka, patiko ypac galas kai prakalbo apie EU/NA vocaloido populiarinima. Zek netolimoi ateity dar ir ispopuliares tokio tipo dainos, o visokios pop zvaigzdutes minedai gales sleptis po savo fonogramom.
Strong_Bad 2010-11-19 02:53
Holograma tai tikrai ispudingai atrodo, bet dainavimas tai nelabai. Gan stipriai jauciasi luzinejantis balsas (sokinejimas natom), tai tikra islavinta balsa dar negrei tepavyks pakeist. Operos gabaliuka kur dainuoja, tai ten is pirmo nelabai skirtumas jaucias, bet isiklausius atidziau pasijaucia toks negyvas balsas, o gal zodziai peerdaug suprantami, nes paprastai be bukleto su zodziai neimanoma suprast, ka dainuoja - ivairus spiegimas ir vsio del piktinimosi digimonais pokemonais ir panasiai, tai galiu pasakyt, kad yra daug gero anime, bet per telika rodo tik pati didziausia bruda koki tik teko matyt. Jei nieks nekovoja, tai tokio anime nieks ir nerodo. Beja tas brudas skirtas vaikam iki 10m, tai uzaugusiem "gurmanams" gali ir nepatikt O ir pats holivudas ne ka teatsilieka nuo pokemonu, digimonu lygio, tik tiek , kad ju produktas kainuoja daug milijonu
T 2010-11-19 09:06
Pagal komentarų skaičių jaučiu, jei atvažiuotu į Lietuvą tai susirinktu nemažai paklausyti. O jei dar gražios dainos, dainuotu lietuviškai ar angliškai tai apšluostytu nosį ne vienam garsiam Lietuvos dainininkui. Galėtu Miku būti kiek žmogiškesnė, parodyti kokį trumpa vaidinimą. Juk jai nereikia mokėti šokėjams, asistentams, už brangų motociklą ar dar ką. Technologijos gali pasiūlyti visai naujas prekes ir paslaugas. Pagal Parkinsono teorija kiek pas žmogų atsirastu laisvo laiko, kiek jis betobulintu savo darbą jis vis tik jį išnaudos.
Jomajo 2010-11-19 11:24
ir kuris tamstai zodis cia nepatiko? nuo kada admistratorius esi, kad aiskini ka man rasyt ir su kuo skaitytis, ir kaip man komentuot?
tomas.gričius 2015-02-05 01:48
Man tai visai patinka Hatsune Miku.. vis kazkas naujo... btw cia kazkas minejo kodel ne norm zmogaus golograma... wtf.. koks tolkas kurti tikro zmogaus holograma kai zmogus gali pats ateiti ir padainuoti... ar dar ka..