„Super slaptas ginklas“. JAV sukūrė sunkųjį povandeninį droną „Manta Ray“ (Video)  ()

Vienas didžiausių Pentagono rangovų, karinės pramonės bendrovė „Northrop Grumman“ visame pasaulyje žinoma kaip raketinių ginklų, oro gynybos sistemų, elektronikos, laivų ir orlaivių gamintoja.



© Northrop Grumman (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=FsJEwvhvVak&t=33s&ab_channel=NorthropGrumman

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kita jos veiklos sritimi netrukus gali tapti robotizuotų povandeninių transporto priemonių gamyba. Neseniai „Northrop Grumman“ pristatė pirmąjį užbaigtą prototipą, sukurtą DARPA užsakymu.

Įspūdingo dydžio ir didelių techninių privalumų („Manta Ray“ specifikacijos įslaptintos) turintis sklandytuvas autonominiu režimu vykdys sudėtingas povandenines misijas dideliu atstumu.

Povandeninis dronas savyje derina natūralaus prototipo hidrodinamiką su šiuolaikinių technologijų pasiekimais.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2966 3

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Yra žinoma, kad vykdant savo misijas jis gabens įvairius naudinguosius krovinius, akcentuojant ne greitį, o veikimo nuotolį.

„Manta Ray“ bus naudojamas praktiškai išbandyti pažangias povandenines technologijas, įskaitant energiją taupančias technologijas.

 

Vienas iš jam prieinamų metodų – „užmigti“ hibernacijos (energijos taupymo) režimu. „Manta Ray“ yra modulinės konstrukcijos, todėl jį galima gabenti penkiuose jūriniuose konteineriuose ir prireikus surinkti bet kurioje vietoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslotaskas.lt
Mokslotaskas.lt
(21)
(0)
(21)

Komentarai ()