Atsinaujinančios energetikos plėtra Lietuvoje – kaip Ezopo pasakėčioje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Robinis 2010-11-27 18:21
Gaila, kad stabdoma si energetikos pletra.
bahuriux 2010-11-27 18:31
Nieko nepadarysi kubilistane gyvenam. Jiems nereikia nei investiciju, nei surinktu mokesciu is tu paciu jegainiu, tik verzti dirzus ant kaklu visiems.
Strong_Bad 2010-11-28 13:24
Nieko cia nepadarysi, jei zmogus turi toki poziuri i viska, o realiai nieko neturi tik patarejus snabzdancius i ausi ka sakyt, tai taip ir gaunasi. Svarbu dabar betkokia kaina sutaupyt 1 lita ir nesvarbu, kad tas 1 investuotas litas rytoj atnestu 2 litus naudos. Trumparegiu sutve sedi ir nieko girdet nenori. Zinoma jie turi garantuota PVM ir akcizo pajamas, bet pelno mokestis traukiasi suoliais ir europos parama sedi uzsaldyta. Kazkas sake, kad isleistas 1 lt is biudzeto ivairiais budais i ji gryzta apie 50ct, tai jei valstybe finannsuotu 50% europos sajungos remiamu projektu, tai praktiskai tas litas gryztu atgal i biudzeta sveikas o gal net daugiau. Ir butu padarytas darbas ir zmones nesibegtu. Dabar vejo jegaines, "norim pritraukt bankus, kad jie investuotu", o velniam tuos bankus kist kaip akcininkus? Zmogus pasistatys jegaine, bet bankui esant akcininku reiks kiekviena klausima, kiekviena problema derint su banku, galesi per galva verstis, o bankas tik dividendus metu gale pasiims ir tu toliau vartykis per galva. Ir taip jau puse lietuvos bankam priklauso, ikeistas ar uzsaldytas turtas del paskolu ir panasiai.
Nerkashis 2010-11-29 18:30
Na bet kaip sakė Žemės ūkio ministerijos Viešųjų ryšių skyriaus vedėjas Vilius Rekevičius, jei įmonės kuriamos fiktyviai, idant gauti ES lėšas, tai ir gerai kad atmesta. Tik kur dingo tie 3 rimti projektai? Tipo, jei jau daugelis susitepę, tai nė vienam neduosim.
Otto 2010-11-29 22:34
Manau čia turėtu gilią prasmę kiek perfrazuotas posakis; kieno kišenėje sėdi, to ir giesmę gieda. Turbūt verta labai rimtai susimąstyti, kaip elgtis per ateinančius rinkimus, kad į valdžią pakliūtu kuo mažiau "sėdinčių kažkieno kišenėse".
Tir4elis 2010-11-30 10:41
O tokių "nesėdinčių" dar pas mus liko? Vieni "sėdi", o kiti kaip prostitutės po kiekvienų rinkimų partijas keičia iš mažiau valdžios turinčių į daugiau valdžios turinčias.. Va, kad būtu tokių kurie nežadėtu dalint ir pridėt, o žadančių kurt ir statyt, kad ir be pridėjimų, būtu galima balsuot, o dabar..