Nelegalų antivirusinės programos „raktą“ naudojo ir Vatikane, ir Lietuvoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sarunas 2010-12-09 10:13
Niekaip nesuprantu, kaip namų vartotojui neužtenka paprastos, nemokamos antivirusinės. Ar čia suveikia psichologija, kad jei produktas už kurį reikia mokėti, geriau apsaugos nuo grėsmių? Su AVG free pats sėdžiu ir bėdos nematau. Per 2 metus kolkas lyg ir jokio viruso nėra kompas pagavęs...na bent jau tokio, kuris pastebimai trikdytų kompiuterio darbą.
Simplicity 2010-12-09 10:35
Juokingiausia tai, kad Avast jau šimtą metų turi nemokamą antivirusinę programą namų vartotojams.
StN 2010-12-09 10:40
Aš turbūt tas 1/3000. Judge me.
c_ulrich 2010-12-09 11:00
Tvarkau vienam kunigeliui kompiuteri pats pasiule instalioti geriau nelegalu, negu pirkti antivirusine, ar kita soft`a. Sakyciau Vatikano poziuris gali buti panasus, jie nepripazista, kad intelektine nuosavybe gali buti vagiama.
AirDog 2010-12-09 11:08
Trijuose kompiuteriuose naudoju skirtingas antivirusines programas: Avira Free - mažiausiai stabdo seną laptopą, tiesa teko užblokuoti Aviros reklamą. MSE(Microsoft Security Essentials) - paprasčiausia ir patogiausia naudoti. Kaspersky Antivirus - licencijuota, bet man ji nepatinka, pasibaigus licencijai keisiu į MSE. Nemokamos AVG, Avast, COMODO ir Panda Cloud Antivirus nepatiko, bet tikrai nėra blogos.
lizunas 2010-12-09 11:17
Vat vat, praskenuok su mokama geresne programa ir suras tau virusiukų, pats naudojau MS antivirusinę ir keista buvo, kad per pusmetį nepagavo nei vieno viruso, tai įdiegiau NOD ir rado apie 10 užkrėstų failų
Sarunas 2010-12-09 11:35
Na nesinori ir vėl užvirti kalbų kuri blogiausia ir geriausia antivirusinė, tačiau apie nod galiu pasakyt tik tiek, kad ji kiaura kaip rėtis. Virusų prisigaudyt kompui "leidžia", o paskui pradeda blokuot virusuotus procesus. Du metus kenčiau su nod nelegaliu. Ir galvojau kad windowsus perinstaliuot kas 3-4 mėnesiai yra normalus dalykas... Dar vienas dalykas, kad su laužta antivirusine niekad nežinosi ar crack be viruso, ar keygen be viruso. Internete paskelbtus serialus greit užblokuoja. Taip, kad tikrai nemokama AV programinė įranga namų vartotojui turi daug daugiau pliusų.
Smėlis 2010-12-09 11:36
na, jei tau NOD gera, tai gal tada tau antiviruso visai nebereikia...
Smėlis 2010-12-09 11:38
avira atrodo nebemėto reklamos.
Simplicity 2010-12-09 12:03
Klausykit, o nėra taip, kad tas nod32 yra prieštvaninis antivirusas, kuris jau nepalaikomas, bet jį nulaužus galima gaut dabartinius atnaujinimus? Prieš n metų visi tik ir svaigo apie nod, nes realiai kitų AV nelabai ir buvo:) Mano žiniomis NOD32 produktas jau seniai pervadintas į ESET. Pataisykit jei klystu, bet gi realiai tai ne vien virusų aprašai darbą daro. Reikalingi ir tinkami įrankiai, algoritmai vienam ar kitam kenkėjui išaiškinti. Ką gali rasti programa, kurios jau n metų niekas nebepalaiko?
AirDog 2010-12-09 13:02
Ir kokie gi tie failai, gal "sausainukų" rado, į kuriuos kitos antivirusinės nekreipia dėmesio. Jei jau kaltini, tai prašom su tiksliais virusų ir užkrėstų failų pavadinimais, o ne bobučių stiliuje burnoti.
Simplicity 2010-12-09 13:10
Aišku:) Man atmintį tik ESET Smart Security užsifiksavęs. O neužknisa kas porą savaičių vis iš naujo ir iš naujo tą antivirusą nulaužinėt? Ar NOD'as ne toks įkyrus kaip Kaspersky? Nulaužei ir pamiršai? Ar vis dėl to įsigyjat šį AV?
rimga 2010-12-09 13:36
nlb suprantu kdl jum netinka avastas nemokamas... nulauzineja jie cia kasperskius visokius...
Smėlis 2010-12-09 13:55
jei reikia tikslumo tai antivirusas vadinasi ESET NOD32 Antivirus 4. o į paskutinį klausimą mano atsakymas toks: nieko nelaužiu ir nieko neperku. yra nemokamų antivirusų namams: 1. avast!naudojau seniau, bet nepasižymėjo stebuklingais privalumais, 2. Avira naudoju pats, patinka paranoiškumas. anksčiau po updato mesdavo reklaminį langą, bet dėl to man galvos neskaudėjo. dabar ir to nemeta. 3. AVG man gero įspūdžio nepaliko. 4. Microsoft Security Essentials atrodo ant XP neveikia, tai nebandęs. 5. COMODO Internet Security esu bandęs, bet labai apkraudavo PC. tiesa, nustačius ant aukščiausio saugumo lygio, į PC be tavo žinios jau turbūt niekas nesugebės patekti. o jei jau pateks, tai ir joks kitas antivirusas nepadės.
Anzuolas 2010-12-09 14:27
Bandęs įvairių antivirusinių (nuo senuko ir 1998 m. populiaraus "Norton AntiVirus" iki dabar jau pažangesnių "Kapersky AV", "NOD32" ir kt.). Šiuo metu naudoju ir kitiems įdiegiu nemokamą "Avira AntiVir Personal". Greita, paprasta, nuolat atnaujinama ir, mano manymu, patikima programa.
Simplicity 2010-12-09 14:32
Jūs mane ne taip supratot. Klausimas apie laužymus buvo skirtas NOD32 vartotojams. Gi ESET'as nemokamo antiviruso neturi. Aš pats jau daug metų naudoju Avast ir nieko blogo apie jį negaliu pasakyt. Puikus antivirusas.
Shinigami 2010-12-09 17:19
Namų vartotojai kurie tik naršo po internetą, žiūri filmus, klausosi muzikos, dirba su Office programomis ir bijo virusų tai tokiems patarčiau įsidiegti kokia nors linux distribucija. Ir nebe reikės jokių antivirusinių. Žinoma tiems kuriems vien tik to neužtenką norint naudoti linux tektu šiek tiek pasimokyti (susipažinti su naujomis programomis). Pas mane yra du kompiuteriai ir abiejuose yra Ubuntų, o viename iš jų dar laikau win7 (dėl žaidimų), bet dažniausiai naudoju Ubuntu, nes mažai žaidžiu. O išvaizda ir įvairiais pagražinimais Ubuntu lenkia net win7.
AirDog 2010-12-09 18:05
O aš tamstai patarčiau nekvaršinti patenkintiems Windows vartotojams galvos ir nekurti eilinio fleimo.
bahuriux 2010-12-09 19:56
Shim-shim peleda kaip tau negeda Dabar staigiai parsisiunti nemokama avira, arba kita nemokama antivirusa ir revo uninstaler. Su revo uninstaler ismeti ta niekam tikusi ir lauzta antivirusa. Paskui suinstaliuoji avira, ieini i options, nusistatai advanced ir susikonfiguruoji. O vatikanui ir kitiems kunigeliams labai rekomenduoju atgailauti uz mikisoftui ir kitu programu kurejams neva padaryta zala o kai baigs atgailauti, naudoti atvira kodo OS, juk nezaidzia jie ten CS, kad butinai reiketu WIN, beto moraliniai nusistatymai neturetu leisti jokio baisesnio zaidimo nei solitaire (linuxe irgi yra analogas). Visi supras ir pagirs jei baznycios savo reikalams naudotu linuxus ir koki open office, net ir mano akyse gautu +, beto reikia nepamirsti, kad visas baznycios turtas yra is babyciu auku, taigi kuo maziau islaidauti visokiam mokamui softui nepakenktu. Suprantama, jei pvz koks laptopas pirktas jau su windoze ir zmogus nenori nei girdeti apie linuxus, tegu ir naudoja niekas per daug nekisa to linuxo. Tik reikia atsirinkti ir susimesti nemokamas programas, o tokiu win yra nemaziau nei kitoms OS ir nereikes piratauti be jokio tikslo.
Anonymous 2010-12-09 20:10
Pirmiausia aptarsiu tavo AVG.. Jei nieko nepagana, tai nereiskia, kad gera antivirusine.. kai as naudojau avg, galvojau.. cia antivirusine sudina ar virusai isnyko.. isirasiau nemokama Avira ir prasidejo problemu sprendimai.. O dabar prie temos.. Nejuokinkit jus manes su tom piratinem antivirusinem.. Beveik visos jos jau apkrestos virusais.. Tad jei kas naudojat nelegalia antivirusine, tai susitaikykite su mintimi, kad 90% jog viena virusa tikrai turite..