Pietų Korėjoje sukurtas robotas – žudikas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2010-12-10 01:23
Atsakysiu tavo zodziais: " O gal užteks apsimetinėt debilais? Ar patinka ginčytis vien dėl to, kad ginčytumėtės? O jei nori pasiginčyti, tai geriau pateik svaresnių argumentų..." kaip apmokytas kareivukas gali nakti matyti, per ruka, nusitaikyti 2km atstumu idealiai ivertinant visus dalykus, neuzmigti ir neuzsikalbet ? Tokie kareivukai buna nebent tik elitiniai, o elitini kareivi paruost kainuoja jauciu net daugiau nei patranka tokia. Beje pagal tavo mastyma tas pestininkas atsiranda uz akmens stebuklingai, jam nereik iki jo prieiti ? Beje bent jau minimaliai is uz akmens reikes islysti + kiek zinau infrared kartais gali matyti net kiaurai kazkokio sluoksnio materijos.
HiTech 2010-12-10 07:21
Š. Korėjiečiai tikriausiai kalašus naudoja, o su tokiu ginklu REALIAI (o ne popieriuose) pataikyt gali max iš 200 metrų. Ir tai, reikėtų LABAI gerai prisitaikyt, o ne taip kad iškišai iš už kampo ginklą ir pradėjai belekur pliekti. Dabar pagalvok kaip tu prisėlinsi nepastebėtas kai tie bokšteliai į šilumą reaguoja? Ir dar žinoma ne vieną tokį nuimt bokštelį reikėtų. Jei gerai pamenu, tai kanadietis snaiperis iš ~2km yra nušovęs talibą, bet tai yra pasaulio rekordas, turbūt buvo šaudoma idealiomis oro salygomis, su naujausiu ginklu ir t.t. Beje, jei sugebės kažkas sunaikint šį robotą, tai žmogų jam sunaikint būtų buvę vistiek n kartų lengviau.
kestutisz 2010-12-10 08:26
"demo" unitas, budamas vienas, gal ir taikysis vienas savarankiškai, o kai jų bus daug, kariškiai tikrai norės, kad jie būtų sujungti į kažkokį bendrą tinklą, plius dar atskirai slaptose vietose išdėstyti sensoriai. Toliau jau tik matematika taikymuisi bei "savų" atpažinimo sistema.
GeneticworlD 2010-12-10 10:11
Manau snaiperis su didelio kalibro ginklu, is saugaus atstumo, gal ne is pirmo suvio, bet manau pajegtu suplesyti ta robotuka http://www.navyseals.com/m82a1-heavy-sniper-rifle http://www.youtube.com/watch?v=i9lMViBr ... re=related Aisku su pagaliais ir akmenim tai jau nieko nepadarysi
BerniukasBezdaliukas 2010-12-10 11:40
Is kur jus istrauket kad jis turi infrored? Nemaciau niekur straipsnyje ir nuotraukoje kad butu kazkas tokio parasyta. Beje jis gali saudyti tik dykumoje arba dideleje pievoje arba seip kur nera jokiu medziu. Jeigu pastatytu kur nors miske tai net uz 1km zmogaus nesugebetu uzmusti vien del to kad daugybe medziu pasitaikytu po kulka. Ir jeigu fiksuoja zmogaus dydzio obijektus tai atsiranda dar ir keli budai kaip apmulkinti ta aparata. Manau kad kaip siaures koreja tai tikrai neblogai padirbejo.
lightfire 2010-12-10 11:46
Galbūt todėl jo nestatys miške, o atviroje vietovėje, genijau bezdaliuk?
namaste 2010-12-10 18:02
"P. Korėjos ginklų gamintoja bendrovė „DoDAMM“ pristatė autonominį sunkiųjų ginklų bokštelį.."
mnv 2010-12-11 00:37
Nu cia paskaicius visi autonominiu ginklu neutralizavimo ekspertai. Gal eikit pas p korejiecius ir pasisiulykit patestuot ta ju sautuva, parodysit visas gudrybes.