„Microsoft“ patyliukais atsisakė „Office“ legalumo tikrinimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MarijonasM 2010-12-22 14:33
M$ supranta piratavimo teikiamą naudą, čia tik tarpusavyje turbūt nesusitaria kažkas, kad kuria tokius legalumo tikrinimus. Griežčiau tuo užsiėmus niekas nebenaudotų sunkiai suderinamų m$ ofiso dokumentų formatų kurių ir dabar OOo ar kitos programos tinkamai neatvaizduoja.
enternald 2010-12-22 15:31
Juolab, kad openoffice ir funkcionalumu netoli (gal kai kur ir lenkia: ar pdf gali kurti office nežinau).
AirDog 2010-12-22 18:06
Gali.
laimius 2010-12-22 18:12
2007 jau leidžia išsaugoti pdf. Open ofisas gal ir neblogai, ir funcionalumas neitin atsilieka, bet va patogumas. na naujausiu openofisu nebandžiau, bet kiek anksčiau teko susidurti na viskas lyg ir yra, na bet nesižiūri ir nerandu Aišku dėl to kalta "tarpinė" tarp kompo ir kėdės, bet vis, kai reikia greitai atlikti - nori kad tai būtų patogu, intuityvu ir paprasta . Tad kiekvienam savo Na dėl validation, neatsimenu ar windows validation tikrindavo kitą ms produkciją, lyg ir ne. O va turint piratinę kopiją vargu ar protinga siustis updeitus iš jų. Gal jie dabar tiesiog rinks statistiką, ir kaip jau minėta keis tikrinimo taktiką, nes ši akivaizdžiai(o gal ir tyčia) neefektyvi.
bahuriux 2010-12-22 18:56
Tycia neefektyvus tikrinimas, nes windows updeitai siunciasi i kompa, be jokiu WGA tikrinimu, nebent jei nori pats atsinaujinti, tada jau reikia praeiti validacija, bet ir tai yra registru patveakinimu kurie leidzia tai apeiti. Net ir M$ supranta, kad piratavimas yra nemokama reklama, del kurios jie islaiko savo pozicijas jau daugybe metu. Arba suprato po tokiu atveju, kaip megztuko 106, turbut iskarto krito win populiarumas, vien nuo tokio burbulo.
Ultimadness 2010-12-22 23:57
Nesupratau. Ar jiems tas OGA, nors kiek kainuoja, kad ją išlaikyti ar ką? Gal paprasčiausiai paskaičiavo, kad neapsimoka t.y. tik bereikalingai pinigus mokėti, o naudos ~0 (Tada reiškia, kad kitais metais bandys pataupyti pinigėlius). Galbūt, Microsoft atsisakė OGA, nes tai daro tik blogą įspūdį, pirkėjams? Gal jie čia bando kažkaip pasidaryti sau reklamą? Gal jie bando apleisti nevykusias programas t.y. "išmesti į šiukšlyną" (tada tūrėtų įvykti dar kažkas panašaus).O gal jie pamatė kažkokia didelę klaidą ir bando atbaidyti hacker'ius, oi t.y. crackerius, tokius kaip aš, nuo kažko??
KeeperMustDie 2010-12-23 00:24
Atbaidyti pasalinant apsaugas - butu nelabai vykusi mintis.
Anonymous 2010-12-23 02:41
atsakas i google docs populiarejima.. bando neprarasti vartotoju islaikydama monopoli su piratais.. sis irankis buvo skirtas paskatinti kuo daugiau pirtu naudotis legaliais office.. aisq nulauzimu buna pilna su virusais.. plius paskutinio produkto nulauzimas bent is pradziu buvo mandrokas.. tad ne visi entuziastai savarankiskai nucrackindavo.. kaip po to klostesi nzn..
bahuriux 2010-12-25 20:37
Ka ten krackinti ivedi seriala ir ramu, po to blokuoji su firewallu prieiga prie neto siuo atveju offisui, neatnaujini, bet reikalui esant sumeti SP (nematau jokios prasmes is M$ office atnaujinimu). Net nesupratu ka krackinti. O siaip M$ offiso jau daug kas atsisako ypac namu vartotojai, nes yra nemokamas open office, kiek zinau nemazai firmu jau naudoja Oo.