Mobilieji gali išjudinti 3D technologiją  (1)

Naujausias „ABI Reaserch“ tyrimas teigia, jog mobilieji telefonai geriausiai išnaudos 3D vaizdo technologiją ir galop išpopuliarins ją plačiojoje rinkoje. Pasak jų, iki 2015 metų išmanieji telefonai, interneto kompiuteriai, planšetės ir nešiojamos žaidimų konsolės sudarys apie 11 proc. visų nešiojamų įrenginių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šie prietaisai, o ypač išmanieji, sėkmingai populiarins 3D technologiją, kadangi jiems norint sukurti stereo vaizdą nereikalingi specialūs akiniai. Be to, mobiliuosius žmonės linkę keisti dažniau, nei televizorius. Todėl tikimybė, jog pirkėjas nutars įsigyti telefoną su 3D didesnė nei galimybė nusipirkti naują televizorių su šia technologija.

„ABI Research“ manymu, trimatį vaizdą atvaizduojantys ekranai galėtų pagerinti ne vieną programą. Pirmiausia, 3D vaizdo turinys atrodytų patrauklesnis, tačiau labiausiai 3D pagerintų filmų peržiūros įspūdžius ir trimačius žaidimus. Ne gana to, ateityje galima tikėtis pokalbių 3D formatu.

Šiuo metu 3D vaizdo telefonai ir kiti prietaisai parduodami tik tokiose šalyse kaip Japonija ir Pietų Korėja, tačiau netrukus ji turėtų išpopuliarėti visame pasaulyje, mano ABI.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobium.lt
Mobium.lt
Autoriai: Antanas Dapkus
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)