Ekspertai: „WikiLeaks“ interneto istorijoje sukels ne mažesnį perversmą nei „Napster“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2011-01-05 13:39
Zinoma, kam patinka kai visiems paskelbiama kad esi veidmainis savanaudis kuris elgiasi nesvariai... O del svetaines uzdarymo - na uzdarys viena svetaine, paleis i ziniasklaida info kitais keliais. Tam ir torrent'ai gali buti panaudoti ir net kaip viruso forma galima padaryti, jei jau nori agresyviai labai. Tik va beda tame, kad niekas tais dokumentais remiantis nepradeda jokiu bylu isaiskintiems pazeidejams. Beje, kaip ne amerikos pilietis gali buti patrauktas atsakomyben uz amerikieciu info isviesinimo ? Gi net ne jis pats pavoge ir uz tai nemokejo pinigu. Jis tiesiog gali pasakyti, kad jam anonimas atsiunte visa paketa duomenu ir viskas.
bahuriux 2011-01-05 15:59
„Kaip ir daugelis žmonių, esu sutrikęs dėl „WikiLeaks“, – C.Shirky rašė savo tinklaraštyje Shirky.com. – Pritariu. Komentaru daugiau kaip ir nereikia. Del straipsnio idejos, irgi pritariu, kuo daugiau bandys baninti tokio tipo info skleidejus, tuo ju daugiau tik atsiras. Pavizdys akivaizdus, kuo daugiau kovojama su failu sharinimu, tuo daugiau ir tobulesniu budu tam atsiranda. PS. Siuo atveju, karti tiesa yra geriau uz saldu mela.
lauriuslt 2011-01-05 19:38
Jei ka tai wilileaks jau egzistavo ir viesino slaptus dokumentus ir iki slaptu jav dokumentu paviesinimo bet dauguma ja suzinojo tik po sio ivikio
Atavar 2011-01-06 03:38
Bahuriux- is paryskintos vietos, komentaro ir poto sekusios pastraipos akivaizdu, kad visiskai nesupratai straipsnio idejos. Trumpai, kaip supratau as, straipsnis apie tai, jog net ir geri norai gali sukelti labai blogas pasekmes, kai neturima izvalgos del galimu pasekmiu, o aklai vadovaujamasi kokiais nors principais arba dogmomis (siuo atveju tavo paryskinta vieta). Pasaulis, ir ypac zmogaus pasaulis, nera tik juodas/baltas. Jis pilkas, tik kai kur sviesesnis, kai kur tamsesnis. O kai pasiziuri i politika (o ypatingai i tarptautine), tai... Visiskas viesumas - ar tikrai noretumete gyventi tokiame pasaulyje, budami tokiais kokie esate? Ir ar isviso sugebate isivaizduoti toki pasauli? Tegul tik politikoje?