Kodėl slaptosios tarnybos visame pasaulyje siekia, kad žmonės registruotųsi „Facebook“?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2011-01-07 18:02
problema tokia, kad jis nenoriai supranta ir užsiimineja sofizmu, neva jau, kad nesi facebooke esi loozeris. Tokius siunčiu ant trijų raidžių.
FtBall 2011-01-07 18:04
Na na na, negražu taip Siekiant ką nors įrodyt (išskyrus savo pralaimėjimą), negalima prikaišiot žmogaus savybių, kaip amžius, išvaizda, protiniai gabumai, pomėgiai ir taip toliau, nes iškart argumentai praranda svorį. Grįžtant kažkiek tai prie temos, tai šių laikų technologijos gana smarkiai bukina statistinį žmogų. Žmonėms suteikiama galimybė kažką padaryti lengviau, bet jie praranda saiką. O posakį "kas per daug - tas nesveika" beveik visi žinome. Interneto moto galėtų būti - "Internet - disconnecting people"
kionig 2011-01-07 18:06
Ir kodėl būtinai vienintėlė alternatyvą yra FB ? Ir kiek tas skaipas lūžta kartų į metus ? O apskritai, kur tokios alternatyvos kaip dar e-mailas ? Mobilusis telefonas ?
faktas 2011-01-07 18:47
"Mokyklinukai ir darzelinukai 30m??" - kokių draugų susirandi, tų veiklą ir stebi. Pvz., mano kontaktų sąraše tik pažįstami ir pakankamai solidūs žmonės. Nematau aš darželinukų. Čia tinka posakis - pasakyk, kas tavo draugas, pasakysiu, kas tu. Tad jei matai FB tik idiotiškai besielgiančius žmones, žvilktelk į veidrodį. FB užsiregistravę daugybė solidžių pasaulio menininkų ir mokslininkų. Panaršyk mano draugų sąrašą ir kitą kartą panašaus pobūdžio nesąmonių nerašinėsi. Per FB ne kartą esame suderinę visus projektų reikalus, pardavimus ir naujų projektų planus. Dėl privatumo - nustokit pagaliau visi verkšlenti kaip kokios prostitutės, pasigavusios AIDS. Užsukite į FB privatumo nustatymus. O jei jų nerandate, užsiregistruokite į kompiuterinio raštingumo kursus. Paprastai jie skirti senyviems žmonėms, bet kaip matau, praverstų ir jaunimui... Na o jei bijote, kad kažkas nulauš jūsų slaptažodžius, tai nueikit į vaistinę ir paprašykit ko nors nuo paranojos. Na ir kas, jei kažkas įkels tavo girto nuotrauką? Pašalinsi žymą ir viskas. O prieš tai paprašysi, kad tas žmogus pašalintų nuotrauką. Jei jau gyveni kaip kiaulė, tai kodėl gėda, jei apie tai sužino visuomenė?
kionig 2011-01-07 19:58
, nesvarbu, kad pas tave gerai pažįstami žmonės ar kiti solidūs, bet nervina tiesiog, kaip tas FB tampa panacėja ir jis taip sureikšminimas, kad jau vos be jo gyventi tiesiog neįmanoma, kaip pats mini, jog ten darbus suderini per FB, bet pagalvojai, kada kaip galėtum suderinti darbinius reikalus ir be FB, jei neturėtum čia pat interneto ? Ir kas tada būtų ? Kas dėl privatumo, man pvz yra svarbu, kad ne kiekvienas žinotų vardą ir pavardę. Skirtingai nei tau, pvz tu facebooke reklamuojasi už dyką. Sakyčiau, kad tegu FB apmokęstina tuos visus spamerius, o ne paprastus vartotojus, tada tikrai būtų nemažai naudos.
dmexciter 2011-01-08 17:26
butent susidaro toks vaizdas,kad be FB dabar ne zingsnio! Kur tik pasisuksi ka be reklamuotu visur tas pats "find us on FB" , o tai kur visi anksciau be FB buvo?!? Seniau nei mobiliu nei interneto nebuvo ir visi puikiai isgyvendavo,bendraudavo ir verslo reikalus suderindavo. O dabar matai be FB nieko nebevyksta pasauly. Skiedalai kazkokie!!! Ismokit gyvent...
faktas 2011-01-08 17:56
Šiaip jau nauji evoliucijos modeliai yra paremti tuo, jog gyvybė progresuoja mobilumo didinimo tendencija. FB padidino mobilumą. Nemanau, kad FB naudotojai nemoka gyventi. (-: