Parduotas socialinis tinklalapis „One.lt“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Monteiro 2011-01-12 21:37
- man tai "Kastytis" nepatinka, brangus ir paskutinis mėšlas, - sako Antanas - tai rūkyk "Saint George" jos pigesnės ir skonis geresnis, - patarė jam Jonas lyginti socialinius tinklapius tai tas pats kas lyginti skirtingų gamintojų cigaretes. Esmė, kad tai tas pats brudas.
Anonymous 2011-01-13 01:38
lol.. laiku? jau gan smarkiai pavelavo i savo pardavimo traukinuka, kaip ir yahoo.. zinoma is godumo..
Giedrius- 2011-01-13 02:24
Na kaip ten IT rinkoj yra, kažkas užima pirmą vietą ir visi kiti dalinas paskutinę, nes jei yra kažkas geresnis ir visiems prieinamas tai kam eit į prastesnį. Priešingai klasikinėj ekonomikoj kompanijos turi savo top'ą ir maždaug proporcingai dalinasi vartotojus.
Kieshux 2011-01-13 13:43
Ziaurus zmones, stumiat ant ones, stumiat ant facebook'o, as naudoju, as nenaudoju, vienas per kita ta paty per ta paty malat... Gi niekam neidomu tu naudoji ar nenaudoji tuos tinklapius, Beto kaip kazkuris cia minejo, niekas jusu ir nevercia jeis naudotis, ir niekas nekaltas uz kvailu draugu rata arba pacio pernelyg didely naivuma spaudziant patinka norint pamatyti kazkokia nesamone Zodziu, tegyvuoja bendravimas su draugais artimaisiais ir pazystamais... o jei esat tyleniai ar dar ten kokie nemokantys padoriai benraut su zmonemis, tai ir nesukit nei sau nei kitiem galvu su savo as naudoju as nenaudoju lol
Vilere 2011-01-14 19:34
Žmogau, o tau tegaliu pridurti, kad neskaitytum komentarų, jei jie tau nepatinka, norim - sakom, tam yra ši vieta, kad išsakytumėme tai, ką manome, o visiems, šiuo atveju tau, nieks ir nenori įtikti. (: