„Spamo“ kiekis sumažėjo 4 kartus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

edgarasl 2011-01-13 10:29
Mačiau kažkur teisingai buvo rašyta, kad "spameriai buvo išėję atostogų" Šiuo metu, kaip matau, spamas vėl grįžo ir ne mažesniais kiekiais negu buvo iki gruodžio 10d
Sarunas 2011-01-13 11:29
Aš esmeniškai irgi nepastebiu spamo kiekio sumažėjimo. Į administruojamo puslapio atsiliepimų skiltį kasdien ateina bent 50 naujų pranešimų tokių kaip: "life insurance quotes >:-(( new jersey car insurance " "Accutane 8) Home insurance gliwx Life insurance quotes eibu" (hiperlinkinės nuorodos ištrintos dėl savaime suprantamų priežasčių) Bandžiau visokiais būdais uždraust, tokių botų komentavimą(aptikus tam tikrus netekstinius simbolius, uždraudus prieigą nuo IP, komentavime prašoma įvesti skaičių, esantį paveikslėlyje ir t.t.) viską sugebėdavo apeit Buvo išeitys tik dvi, leist komentuoti tik prisiregistravus arba patalpinti komentarą tik tada, jeigu aš jį aktyvuoju. Kadangi komentaras-atsiliepimas, tai pasirinkau pastarąjį variantą.
Anonymous 2011-01-13 22:23
as zenkliai pastebejau ir daug seniau.. po straipnio, kad gaudo stambiausio spamo savininkus... dabar vel biski padidejo, bet ne tiek daug pareina, kaip seniau.. beja, tai net parases buvau forume pries koki menesi..