Robo-pamokėlė: kaip žaibiškai maigyti mygtukus (Video)  (5)

Jei šachmatų didmeistrio Gario Kasparovo ar erudicijos žaidimo „Rizika“ virtuozų pralaimėjimus superkompiuteriams vertinate kaip gėdingą žmonijos fiasko prieš technologijas, pažiūrėkite šį vaizdo siužetą, kuriame gamybinis robotas-automatas „The Adept Quatro“ demonstruoja Homo sapiens, kaip reikia žaisti populiarų „iPhone“ žaidimą „nuo 1 iki 50“ („1 to 50”).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Adept Quatro“ žaisdamas vieną partiją užtrunka vos 6,6 sekundės – tik tiek laiko reikia robotizuotam įrenginiui suspaudyti visus mygtukus su skaitmenimis nuo 1 iki 50.

Robotas-automatas, vardu „Adeptas“ specialiai sukonstruotas kuo sparčiau atlikti įvairius smulkiosios motorikos reikalaujančius darbus – supakuoti, surinkti, sumontuoti, apdoroti ir pan. Robotas turi keturias rankas, o vadovaudamasis progresyviais algoritmais užduotis vykdo preciziškai tiksliai, tolygiai ir vienodai – žodžiu, tobulai ir nepriekaištingai. Kaip ir dera geram automatui.

Panašu, kad galimybių lygiomis jėgomis pakovoti su „Adeptu“ turėtų tik komedijos „Briusas Visagalis“ („Bruce Almighty“) dieviškomis galiomis apdovanotas pagrindinis herojus – pamenate, kaip spėriai Džimo Kerio (Jim Carey) personažas maigė kompiuterio klaviatūrą, atsakinėdamas į besimeldžiančiųjų prašymus?

Ką gi, o Žmogau - kaip sakoma, „žiūrėk ir žagsėk“ :)


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)